Dønnum skal på sommerbeite i Vålerenga

Aron Dønnum er altså tilbake i Vålerenga mens det er sommerferie i Belgia. Selv om det er to kamper igjen for Standard i serien fikk han lov av trener og management der borte til å dra hjem til Oslo. Grunnen til den tidlige sommerferien er at Belgia har et sluttspillsystem der det ikke er noe … Fortsett å lese «Dønnum skal på sommerbeite i Vålerenga»

Aron Dønnum er altså tilbake i Vålerenga mens det er sommerferie i Belgia. Selv om det er to kamper igjen for Standard i serien fikk han lov av trener og management der borte til å dra hjem til Oslo.

Grunnen til den tidlige sommerferien er at Belgia har et sluttspillsystem der det ikke er noe å gjøre for de «dårligste» lagene etter april.

Standard Liege ligger for tiden på en 13-plass i serien og har ikke en dritt å spille for.

Det er bra for oss.

Om vi ser på resultatene til Aaron i siste sesong står det to mål på 25 kamper. Det er ikke dritbra, men det er neppe Aarons skyld. Det setter han nemlig på en tredjeplass på toppscorerlista i klubben som til sammen har scora 39 mål i år.

Standard står også med 9 seiere, 9 uavgjort og 14 tap i år.

Vi tipper det blir deilig å komme til en klubb med mye mer uavgjorte. Eller enda bedre; være den som gjør at vi ikke er så uavgjorte.

Vi kjenner jo Dønnum fra før og veit hva han kan gjøre.

At Aron konsekvent omtaler Vålerenga som klubben i sitt hjerte på pressekonferansen gjør oss jo selvsagt litt ekstra møre.

Selv om det blir vakkert å få han tilbake fram til juni, påpeker han at han fremdeles er Standard Liege-spiller og kommer til å være det framover.

Utenlandseventyret hans er ikke over og han regner med at det tar noen år før han eventuelt kommer tilbake til Vålerenga for fult.

Vi velger å sette pris på tiden vi får framover og håper det blir positivt for alle parter. Det gjør jo ingenting om han kommer tilbake på sommerferie videre også, og bidrar det han kan til å gjøre oss til et av de beste lagene på midten av tabellen.

Vi ønsker han og Rolexen hans velkommen!

Legg igjen en kommentar