Dagboka fredag 25. mars 2022

Fredagen er her, det blåser en vind over byen. Altså en fysisk vind. Det ble pluselig veldig varmt ute. Det blåste for så vidt greit på mandag også da Vålerengas damelag vant første seriekamp i år. Det er 100% uttelling det! Fortsett sånn!   Resten av uka var dessverre ikke like bra. Klubben kan nemlig … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. mars 2022»

Fredagen er her, det blåser en vind over byen. Altså en fysisk vind. Det ble pluselig veldig varmt ute. Det blåste for så vidt greit på mandag også da Vålerengas damelag vant første seriekamp i år. Det er 100% uttelling det! Fortsett sånn!

 

Resten av uka var dessverre ikke like bra.

Klubben kan nemlig melde om at Odin trenger operasjon og er ute i seriestarten. Sammen med skaden til Borch syns vi det ser tynt ut på backen og egentlig ikke dekning for Oldrup Jensen.

Selv om Odin er pur-ung og leges fort, er det kjipt. Vi ønsker han god bedring.

Vi ønsker ellers alle hockeygutta god sommer.

 

Toppserien

Etter en arbeidsseier mot Stabæk på mandag (der Stabæks keeper nok var den som var mest sliten) er det klart for bortekamp mot Lyn. På Grorud.

Banen deres på Kringsjå er underkjent av fotballforbundet, så de har flytta kampen til Dalen.

Sånn står det altså til i Lyn for tida.

Kampen spilles søndag klokka 16:00.

 

Obos ny hovedsponsor

Onsdag ble selveste Oslo og omegns bolig- og sparelag presentert som ny hovedsponsor. Vi sier oss mildt fornøyde med det. Selv om det har vært litt tumulter med leieboliger og medlemsdemokrati later det, i hver fall eksternt, til at de har rydda litt opp og endra kurs.

Vi forventer at de holder seg på matta framover.

På den langt lysere siden kan vi jo kose oss med at de etisk sett er nøytrale. Vi sier ikke at vi er Newcastle, Manchester United eller Chelsea. Men vi er veldig glade for at Vålerenga ikke er fullsponsa av arabiske terrorregimer og russiske oljeselskaper.

Det eneste som er skikkelig på kanten i OBOS er John Waters-barten til Daniel K. Siraj.

Sponsoratet gjelder ut 2025 og er en av de største avtalene noen sinne skrevet i norsk fotball.

Vi regner med at det kommer til å ose penger av klubben framover. At vi samtidig med å fortsette å være best i nasjonen på å utvikle talenter, også støvsuger det europeiske markedet for gode fotballspillere.

Det ryktes av både Martin 15, Milan Škriniar og guttungen til Alf-Inge Haaland er observert i Oslo denne uka.

 

Kick-off

Mens vi skriver dette er det fremdeles mulig å få tak i de ettertrakta billettene til Vålerengas kick-off i mårra på Rockefeller.

Det blir spillere fra både dame og herrelaget, på scenen står blant annet Oslo ess, Hkeem og Øsekara og du blir geleida gjennom hele greia av Vålerengas egen Dan Børge Akerø; Freddy dos Santos.

Før du stikker dit må du selvsagt komme deg på Valle og se Vålerenga-Häcken BK. Siste treningskamp før Eliteserien bryter løs mot dritt-Molde neste helg.

Kampen starter 15:00.

 

Landskamp

Landskamp i dag. Ingen fra Vålerenga er med.

 

Vålerenga i dag

Varmer opp til i morgen med en utepils.

 

Legg igjen en kommentar