Dagboka fredag 10. desember 2021

Det lakker og lir mot jula. Oslo stenges sakte, men sikkert ned igjen. Innflyttera stikker tilbake til stedet de med god grunn flytta fra og innkjøpskaoset når snart toppen. Det samme gjør smitten. Vålerenga spiller sin aller siste kamp for sesongen også må vi mene noe om de nye midlertidige draktene. Siste match Nå er … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. desember 2021»

Det lakker og lir mot jula. Oslo stenges sakte, men sikkert ned igjen. Innflyttera stikker tilbake til stedet de med god grunn flytta fra og innkjøpskaoset når snart toppen. Det samme gjør smitten. Vålerenga spiller sin aller siste kamp for sesongen også må vi mene noe om de nye midlertidige draktene.

Siste match

Nå er det heldigvis bare én eneste kamp igjen før gutta skal kan ta juleferie. Og det er ikke bare de som er fornøyd med det. Denne dagbokisten ble kraftig forkjøla på søndag. På tross av å ha kledd på seg flere lag med ull, stilonger og raggsokker, holdt han på å fryse spent i hjel på tribunen.

Det var på et tidspunkt så jævlig at han ønska at det ble uavgjort fordi da slapp han å hoye etter matchen.

Det ble det som kjent ikke. Og med det har vi faktisk tidenes tynneste sjanse til å ta årets fjerdeplass. Ikke at vi har så veldig trua, men det hadde jo vært gøy!

For at det skal skje må følgende resultater forekomme:

  • Lillestrøm må enten tape eller spille uavgjort mot Sandefjord
  • Rosenborg må enten tape eller spille uavgjort mot Godset*
  • Vålerenga må vinne mot Kristiansund N

*Rosenborg har +16 og vi ar +7 i målforskjell. Så den uavgjorten er syltynn. Vålerenga må vinne med 10 mål. Antall scora er ikke godt nok.

Kampen ser du enten vet å dra ut i havgapet, eller foran fjernsynet. Søndag klokka 17:00

Midlertidige drakter

Selv om de ny-presenterte draktene er midlertidige ser VPN-redaksjonen det nødvendig å allerede nå advare mot videre utvikling.

Da de ble presentert i går lot ikke reaksjonene vente på seg. De ble beskrevet som «fette schtøgg», «noe man finner på Rockdenim», «som om den har blitt dry-humpa av en scooter-konsert», «om Stange var et plagg»

Foreslått tilbehør:

Foto: Zalando.no
Foto: wear.jp
Foto: rockdenim.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dersom Vålerenga ønsker at alle spillerne deres ser ut som Lars Erik Blokhus er dette helt innafor.

Dette bærer helt fett med hvordan overraskende gamle menn fra Sande i Vestfold kler seg når de er ute og ruller med Volvoen sin.

Det står Adidas på draktene, men vi mistenker at de er designert av G-Star eller von Dutch.

Vi syns dette virker som et forsøk på nostalgi for mote-u-året 2004. Da alle og deres bestemor traska rundt i singlet og trailercap. Eller at de forsøker seg på en form for malplassert innovasjon.

Uansett hva grunnen er mener vi det er vår plikt å si ifra før det sklir fullstendig ut. Vi kan tåle det midlertidig. Men til våren når hoved-draktene kommer, kan det ikke være sånn her.

Pixel-kamo hører til på låven.

Og mens vi først driver og ranter: Toddy og buljong på stadion fra neste år!

Hockey

Sesongen ruller videre. I går vant vi 1-0 mot Grüner og i morgen klokka 16:00 er det nok en gang klart for kamp på Jordal. Motstanderne er Stjernen.

Vålerenga i dag

Vi drekker pils på en åpen pub.

Legg igjen en kommentar