Dagboka fredag 6. august 2021

Endelig fredag og med det tar vi en oppsummering av uka og hva som kommer. Dette blir ikke en lang dagbok om kjøreturer og boikotter, men den har noen folkeopplysninger det er greit å få med seg. Ny mann på midtbanen! Hjemmekamp i morgen Damene er tilbake fra «sommerferie» og er klare for å starte … Fortsett å lese «Dagboka fredag 6. august 2021»

Endelig fredag og med det tar vi en oppsummering av uka og hva som kommer. Dette blir ikke en lang dagbok om kjøreturer og boikotter, men den har noen folkeopplysninger det er greit å få med seg. Ny mann på midtbanen!

Hjemmekamp i morgen

Damene er tilbake fra «sommerferie» og er klare for å starte turen oppover tabellen igjen. Første humpa på veien er laget fra Sofiemyr; en parkeringssplass på grensa til Oslo.

Vålerenga har slitt et par ganger til nå i sesongen, men det er ikke sånn at alt er tapt. Det er bare seks poeng opp til gullet, og med halvspilt sesong er det fremdeles mulig å gjøre noe med.

Men som vi sier i VPN: Gull er fuckings fantastisk, men det er Europa som er den virkelige premien.

Og der skal vi ligge.

Kampen spilles klokka 15:00 på Valle.

Billettinformasjon finner du her

 

Cup

Damene trakk andredivisjonslaget Ullensaker/Kisa fra området rundt Gardermoen.

Herrene trakk Odd.

Vi er 100% sikre på at damene kommer videre.

Kampen spilles førstkommende onsdag 11. august.

Når det kommer til herrene er ikke ting like enkelt. Ikke bare skal vi møte et lag som er omtrent like gode som oss, men det er cup (er cup). Er det noe som fyrer opp bønda så er det å sende Vålerenga ut av NM.

Det kommer til å bli en del armer og bein i den kampen så det er bare å stålsette seg.

Kampen spilles søndag 22. september på Valle. Klokkeslett er ikke klart enda.

Stats mot Odd i køppen de siste 20 åra:

Vant finalen i 2002 1-0

Slo dem ut i 2008 – 2-1

Slo ut oss 2014 – 2-3

 

Signeringer

Vi ønsker Nicolaj Thomsen velkommen til Vålerenga!

Oppsummert er han en dansk midtbanespiller på 28 år fra Skagen som de siste åra har spilt i FC Køben. Før det Ålborg og franske Nates. Han har også én kamp for det Danske a-landslaget.

Helt hva han skal brukes til vet vi ikke, da Oldrup og Bjørdal er vel bankers på den midtbanen uansett?

Mulig han kan brukes som indreløper for å frigjøre Sahraoui, Thiago Holm og Christensen til å spille kant. Han har vissnok ett godt øye for pasninger.

Andre alternativ er at han settes opp for rullering med Oldrup. Greit å ha en dekka der.

Av økonomiske årsaker vi har skrevet om tidligere i år, har ikke Barcelona lenger muligheten til å holde på sprellemannen Leonel Messi.

På tross av at det lagger litt på farta anser vi i VPN han som en potensiell arvtager for Dønnum, dersom han jobber med det defensive spillet, gjennom god progresjon i andrelaget. Vi foreslår derfor at Vålerenga tar han inn på prøve ut sesongen.

Vålerenga i dag

Vi tar en utepils på den fjerde siste fredagen denne sommeren.

Legg igjen en kommentar