Dagboka lørdag 26. juni 2021

Kom deg på kamp! Damene spiller på Valle i dag klokka 15:00 og det er billetter igjen! Oslosommeren er her, folk begynner å bli vaksinerte på bekostning av  bønda, laga våre er godt plasserte. Nå er det bare å nyte! Ah. Tredjeplass. Det er resultatet etter denne uka for herrene. Lørdag, sol og en deilig … Fortsett å lese «Dagboka lørdag 26. juni 2021»

Kom deg på kamp! Damene spiller på Valle i dag klokka 15:00 og det er billetter igjen! Oslosommeren er her, folk begynner å bli vaksinerte på bekostning av  bønda, laga våre er godt plasserte. Nå er det bare å nyte!

Ah. Tredjeplass. Det er resultatet etter denne uka for herrene. Lørdag, sol og en deilig lukt av metall. Nå ligger vi riktig nok på en del flere spilte kamper og stort sett hele tabellen kan gå forbi, men vi tar det vi får.

På torsdag gikk det vanvittig trått, men ting løste seg til sist.

Hjemmekamp i dag

Toppserien spilles endelig i helga igjen. Det er år og dag siden sist og med det møter vi Klepp hjemme på Valle i ettermiddag. For å skape litt forventninger kan vi minne om at dette var laget som tapte 7-0 i fjor. Noe som endte opp som Vålerengas største seier noen sinne i Toppserien.

En kort recap for deg som har sovet i timen viser at Vålerenga har tatt tolv av tolv mulige poeng denne sesongen. Og ligger med det på en tredjeplass i serien. Ja. Det er trangt. Det er hele fire lag som er i samme situasjon. Det eneste som skiller dem er to mål på målforsjell.

Nå som det er lov med tilskuere er det selvsagt lagt opp til det. 500 per kohort. Fire(?) kohorter. De åpnes trinnvis etter hvor mange billetter som selges.

Man vil kunne kjøpe billetter på stadion, men klubben ser selvsagt at du kjøper på forhånd da det er veldig mye enklere å planlegge.

Kampen spilles i dag klokka 15:00

Lyn fra en mørk himmel

Vålerenga «trakk» Lyn 1896 Fotballklubb i cupen. Som er en del av allianseidrettslaget Ski- og fotballklubben Lyn.

For dere som ikke er så gamle som det vi er kan vi forklare at det dreier seg om et fotballag som for rundt 20 år siden kjempa om å være den sportslig beste klubben i hovedstaden, men som i 2009 rykka ned til divisjoner vi dengang ikke visste fantes.

Etter det har de med jevne mellomrom spillt cupkamper mot oss og tapt.

På Kringsjå ser de selvsagt det å møte Vålerenga som både julaften og utepils på en gang og har leid inn ærværdige Bislett friidrettsarena for anledningen.

Der er det plass til mye flere folk enn det Lyn noen gang kan fantasere om å klare å fylle opp på egenhånd. Selv med koronatiltak og et makstak på 5000 eller hva det nå blir.

Med andre ord er det store muligheter for å få tak i billetter for å se skiklubbens første og siste NM-kamp i år.

Kampen spilles på Bislett 24. juli. Følg med hos din lokale gauker for å kapre billetter.

Venstrebacker

Nå som superspiller og VPN-favoritt Samuel Ayomide Adekugbe har satt autografen sin på en bunke tyrkiske papirer, ser vi det lurest at Vålerenga kikker litt på markedet etter en ny venstreback.

Her er det store sko og fylle!

I VPN-redaksjonen har navn som Luke Shaw og Jordi Alba kommet opp, mens medien har spekulert i at de kanskje er Godset-spiller Nico Mickelson som blir mannen.

Her tror vi litt økonomisk smartness fra klubben er lurt. Shaw og Alba er gode spillere, men vi tror det kan leve med en fyr som Nico om Godset slutter å avslå bud.

Uansett setter vi pris på om du, altså leseren, kommer med noen tips i kommentarfeltet.

Vålerenga i dag

Vi stikker og ser kamp på Valle klokka 15:00. Så tar vi en pils og blir solbrente.

Legg igjen en kommentar