Dagboka mandag 21. juni 2021

Dagboka har sovet på det og er fortsatt forbanna. Samtidig er det menneskelig å feile, og selv om linjedommeren dømmer for Fjellhamar FK, gjorde han antagelig bare sitt beste. Dessverre. Linjedommeren sugde kokte testikler, men gjort er gjort, og spist er spist, og heretter skal alle være venner i Hakkebakkeskogen. Ja, det er vel akkurat … Fortsett å lese «Dagboka mandag 21. juni 2021»

Dagboka har sovet på det og er fortsatt forbanna. Samtidig er det menneskelig å feile, og selv om linjedommeren dømmer for Fjellhamar FK, gjorde han antagelig bare sitt beste. Dessverre.

Linjedommeren sugde kokte testikler, men gjort er gjort, og spist er spist, og heretter skal alle være venner i Hakkebakkeskogen. Ja, det er vel akkurat det forbundet håper på etter å ha tvunget gjennom sitt syn på Qatar – og selv om norske dommere fortsetter å drite seg ut. Det er vel derfor Tore Hansen allerede torsdag får en ny mulighet til å vise hvor lite han liker oss (ja, det var han som bommet på flere avgjørelser i Viking-kampen for en uke siden). Ni gule kort presterte han å gi, og da han ikke ga rødt til en fyr som senere avgjorde matchen, mistet han selvsagt kontrollen.

Faktum er at Tore Hansen hadde bare delt ut et gult kort før han like før pause mistet hodet og la lista der lista ikke skal være i fotballkamper. Han aksepterte ting som ikke skal aksepteres, og vips måtte han ut med ytterligere sju gule kort i andre omgang. Hodemist! Det blir spennende å se hva han finner på når vi drar til Nadderud torsdag.

Stabæk – Vålerenga er faktisk torsdagens hovedkamp, som er lagt til kl 20. Er ikke det litt pussig når Bodø/Glimt tar imot Molde til rundens desiderte toppkamp? Forklaringen er enkel: Alle kamper som involverer Vålerenga er per def rundens hovedkamp.

Hvem synes du var vår beste spiller?

  • Bjørdal (64%, 121 Votes)
  • Udahl (13%, 24 Votes)
  • Sahroui (7%, 14 Votes)
  • Tollås Nation (5%, 10 Votes)

VPNs lesere har talt. Ekspertene på Discovery (eller er det Eurosport) mente Henrik Bjørdal var kampens beste spiller, og det mente dere også. Bjørdal kunne scoret både en og to ganger, og han blir beste spiller til tross for at han taper den avgjørende hodeduellen mot Glimt-kaptein Saltnes, som stusser den videre og gir Glimt 1-0. Bjørdal er offensiv i stilen, løpsvillig og ekstremt fysisk i spillet. Han er en gullsignering.

Stabæk med strake tap

Så hva kan vi egentlig vente oss mot Stabæk? Jada, Herolind Shala scorer, Marcus Sandberg holder buret rent og Stabæk vinner lett, men bortsett fra det – hva venter oss? I Stabæk-land er de ikke spesielt happy – verken over resultatene, prestasjonene eller spillestilen. Og det diskuteres heftig: Er det sportssjef Torgeir Bjarmann som ikke henter de riktige spillerne, er det trener Jan Jönsson som ikke får nok ut av spillerne eller er det styret som ikke velger å bruke nok penger på klubben? Den eneste de er ordentlig fornøyd med er nettopp Shala.

Å være nest sist på tabellen etter seks seriekamper og bare en seier og to uavgjort – og to strake tap nå – det er definitivt ikke oppskriften for topp stemning i og rundt en fotballklubb. Når poengene uteblir og spillestilen ikke engasjerer, og treneren ikke klarer å engasjere omgivelsene, da blir det fort «hei Ronny»-stemning i Bærum-land.

Normalt skal Vålerenga rulle over dette laget og vinne komfortabelt. Molde burde ledet 5-0 ved pause i går, men slapp Stabæk inn i kampen igjen i andre omgang uten at det egentlig ble veldig spennende. Etter 0-3 hjemme mot Tromsø ble det 1-2 borte mot Molde. Spørsmålet er vel egentlig om Stabæk har noe å by på, og klarer vi å sette sjansene våre, da bør det bli tre poeng torsdag.

Vålerenga i dag

Rekruttene starter serien i dag. Bærum kommer på besøk og kampen spilles kl 18. Deilig! Vi sier som «han fyren» i FHI: Det var den pandemien! Hverdag, kom og ta oss! Kampen vises på direktesport.no.

 

Legg igjen en kommentar