Dagboka lørdag 1. mai 2021

Ta deg en kopp deilig kaffe, trekk gardina til side, åpne vinduet på gløtt og tenk at det bare er litt over en uke til Eliteserien 2021 setter i gang. Vi er her for å oppsummere uka med både de gode og dårlige nyhetene. Vi starter med de dårlige. Sigrid Heien Hansen har pådratt seg … Fortsett å lese «Dagboka lørdag 1. mai 2021»

Ta deg en kopp deilig kaffe, trekk gardina til side, åpne vinduet på gløtt og tenk at det bare er litt over en uke til Eliteserien 2021 setter i gang. Vi er her for å oppsummere uka med både de gode og dårlige nyhetene.

Vi starter med de dårlige.

Sigrid Heien Hansen har pådratt seg belastningsskaden rabdomyolyse, som i følge wikipedia er en tilstand der der skjelettmuskler (tverrstripet muskulatur, gresk rhabdomyo) brytes ned raskt (nedbryting, gresk lysis) som følge av skader på musklene.

Dette er en skade som stort sett kommer etter ulykker, men som også kan komme som følge av å være jævlig ivrig i gymmen. Det er sistnevnte som skjer her.

De aller fleste som får dette blir friske etterpå, men det er altså en viss fare for at dette var siste runde for midtbanepilleren.

Det er å så fall jævlig kjipt, men vi håper på det beste og ønsker henne god bedring og lykke til med behandlingen.

Om du vil høre mer om dette kan du høre på podcasten #hunpresterer som Sigrid har sammen med Andrine der hun forteller om situasjonen og hva hun føler rundt det.

Det har vært et ganske gørr halvår da det per nå ikke foreligger et «føckings svar».

Felix til Vestland fylke?

En annen kjipt, men ikke fullt så dårlig nyhet er at Felix Horn Myhre har drevet og flørta med det Dagsavisen omtaler som «erkerivalen til Vålerenga»; Brann og det later til han signerer når kontrakten hans med Vålerenga går ut.

Dette er selvsagt dritt, men vi overlever nok. Men vi velger likevel å henge oss opp i dette med erkerival.

Er Brann virkelig en erkerival. Har vi en erkerival?

Uansett er det kjipt at han ikke trives i den posisjonen han er ønsket i, men vi håper jo at han gjør et forsøk og faktisk er til stede på Valle frem til kontrakta går ut.

Og helst ombestemmer seg. Erkerivaler eller ikke, vi unner ingen å måtte flytte til Bergen.

[poll id=»328″]

That’s a negative

Ukens mest nøytrale nyhet må være at Jack først testa positivt, for å så teste negativt på covid-19.

Resten av troppen har også testa seg og hele gjengen er friske og raske.

Brage Skaret scora (sic.)

Alle skulle med da Vålerenga ikke uventa utklassa Raufoss hjemme på Valle på onsdag og de ga seg ikke før det sto 6-1 på tavla.
Fordi ingen i VPN fikk sett kampen, har vi ikke noe godt referat, så vi anbefaler å lese klubbens egen oppsummering.

Men i korte drag kan vi si at Vålerenga fikk øvd på effektiv angrepsfotball. Tobias Christensen, mannen vi redda fra Moldes klamme klør tidligere i vinter, scora sitt første mål.

Det gjorde også Brage Skaret. På bursdagen sin.

Det er digg å høre at unggutta leverer!

Utover det scora Dønnum, Layouni og Udahl.

Selv om kampen tilsynelatende gikk på skinner, er det én ting vi må ta opp. Det ryktes nemlig at Amor filma seg til straffe. DET skal vi i så fall ikke ha noe av.

Filming og ufint spill hører hjemme på Skedsmokorset og i Romsdal.

I byen spiller vi hardt, men ærlig. Sånn er det.

Siste treningskamp

I morgen er det klappet og klart for siste treningskamp denne våren før eliteserien starter neste helg.

Motstander er Tromsø IL, så nivået er i teorien høyere enn det var mot Raufoss og Jerv. Men vi regner likevel med seier.

Får vi se en scoring av Kjartansson? Vi håper det!

Kampen er i mårra klokka 16:00. Den går sikkert i en eller annen avis. Om Aftenposten sender disse kampene er de jævlig godt gjemt.

Vålerenga i dag
Vi står på barrikadene og feirer 1. mai med edruskap og munnbind.

Legg igjen en kommentar