Kom igjen Enga! Boikott VM 2022 i Qatar dere også!

Tidligere i dag publiserte Tromsø Idrettslag følgende sak på sine nettside: https://www.til.no/nyheter/tromso-il-oppfordrer-nff-til-boikott-av-vm-2022 Kort fortalt så oppfordrer de NFF til å boikotte VM 2022 i Qatar hvis Norge skulle kvalifisere seg til mesterskapet. VPN støtter Tromsøs oppfordring til NFF om boikott av Qatar-VM 2022 og håper Vålerenga følger på og setter press på fotballforbundet. Det er … Fortsett å lese «Kom igjen Enga! Boikott VM 2022 i Qatar dere også!»

Tidligere i dag publiserte Tromsø Idrettslag følgende sak på sine nettside: https://www.til.no/nyheter/tromso-il-oppfordrer-nff-til-boikott-av-vm-2022

Kort fortalt så oppfordrer de NFF til å boikotte VM 2022 i Qatar hvis Norge skulle kvalifisere seg til mesterskapet.

VPN støtter Tromsøs oppfordring til NFF om boikott av Qatar-VM 2022 og håper Vålerenga følger på og setter press på fotballforbundet. Det er imidlertid viktig å understreke at selv om Enga skulle komme med en slik uttalelse/oppfordring, og en Vålerengaspiller blir tatt ut til en tropp til VM i Qatar, så kan ikke Enga som arbeidsgiver nekte spilleren å delta. Klubben kan si at de vil be spilleren om å ikke delta, men de kan ikke nekte spilleren det. De kan nekte deltakelse i privatlandskamper, men ikke i offisielle UEFA/FIFA-kamper. Der har forbundene styringsrett. Dette vil jo i det minste vise hva det bor i spilleren når det gjelder moral og etikk, og legger en del press på eventuell deltakelse.

Så «kom igjen Enga»! Ingenting hadde gjort oss stoltere enn at dere hadde gjort det samme som Tromsø i denne saken!

Legg igjen en kommentar