Dagboka torsdag 19. november 2020

Enga er i Europa og tidligere helter scorer på landslaget. Da er det gøy å være Vålerenga-supporter! Klokka 12 i dag så går Vålerenga ut på Telšiai Town Central for å møte FC Gintra i den siste kvalikkampen til Champions League. Skjønt, league og league, det er mer en god gammaldags serievinnercup vi får servert … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 19. november 2020»

Enga er i Europa og tidligere helter scorer på landslaget. Da er det gøy å være Vålerenga-supporter!

Klokka 12 i dag så går Vålerenga ut på Telšiai Town Central for å møte FC Gintra i den siste kvalikkampen til Champions League. Skjønt, league og league, det er mer en god gammaldags serievinnercup vi får servert nå. Og det lever vi helt godt med.

Denne matchen går selvsagt ikke på riksdekkende fjernsyn. Det er ikke så farlig. Vålerenga har tatt grep og kjøpt senderettighetene til denne kampen. Kjøpt senderettighetene. Smak litt på det der. Kampen sendes altså på Vålerengas YouTube-kanal. Dette er ganske storveis altså. For å få billett må du vippse 100 spenn til 1913. Du kan lese mer om det på vif-damefotball.no – vi syns du skal se den, for det skal vi også.

Vi håper på mer jubel for Dejana Stefanovic og Janni Thomsen!

Vi veit ikke så veldig mye om Gintra. I vår podcast-prat med damelagets Dejana Stefanovic kunne hun fortelle at hun kjenner en av spillerne på laget og at de er et lag bestående av mange gode, internasjonale spillere. Det blir derfor ikke noe walk in the park. Tøff motstand, men skal du kjempe i toppen av Europa må du være forberedt. Så satser vi bare på at Lyn-kampen er rista vekk. Tippetips? Vi tror på en B, men aner ikke resultat.

Zahid på landslaget

Vi har venta skikkelig lenge på at tidligere Vålerenga-helt Ghayas Zahid skulle slå gjennom på landslaget. Og når de spillerne som først ble tatt ut enten sutra seg hjem eller ble sendt i karantene så var han selvsagt først i køen. Og for en match av Zahid! Han jobba og sleit og blei krona med Norges eneste scoring. Mon tro om Lagerbäck har fått noe å tenke på framover.

Ghayas Zahid drar seg forbi en AaFK-spiller i 2015. I går dro han seg forbi spillere på det østerrikske landslaget – og fikk en scoring også!

Landslaget gjorde seg så absolutt ikke bort mot et toppa Østerrike. Og selv om det endte 1-1 så gjorde de spillerne som ble kalt opp i hu og hast seg absolutt ikke bort. Ikke at vi trodde det heller. Det er ganske mange gode spillere der, og selv om noen av dem ikke spiller fast nødvendigvis så har de spilt mer enn noen av de med klippekort.

Som sagt: Vi tror Lars Lagerbäck har fått noe å tenke på…

Vålerenga i dag

Først så ser vi FC Gintra mot Vålerenga på YouTube klokka 12. Så ser vi Stavanger Oilers – VIF Hockey på direktesending fra Stavanger klokka 19. Den kampen går sikkert på Sumo eller noe. Også gjør vi det motsatte av flere av landslagsspillerne og holder karantenen vår. For de av oss det gjelder.

Legg igjen en kommentar