Ørnen er signert

På et Intility Arena bada i sol ble Vidar Ørn Kjartansson presentert. Og ikke bare det, kontrakta strekker seg til ut 2023! Vi skal innrømme vi ikke var superoverrasket da Vidar Ørn Kjartansson tok sjarmøretappen fra spillerslusa og ut på gressmatta. Pressekonferansen måtte tas ute på grunn av koronareglene, men hva gjør vel det når … Fortsett å lese «Ørnen er signert»

På et Intility Arena bada i sol ble Vidar Ørn Kjartansson presentert. Og ikke bare det, kontrakta strekker seg til ut 2023!

Vi skal innrømme vi ikke var superoverrasket da Vidar Ørn Kjartansson tok sjarmøretappen fra spillerslusa og ut på gressmatta. Pressekonferansen måtte tas ute på grunn av koronareglene, men hva gjør vel det når sola og smilet til Kjartansson konkurrerer om å skinne sterkest.

Vidar Ørn Kjartansson smiler bredt på vei ut til pressekonferansen.

Og dette har vi savna. Et samla pressekorps som nærmest sitrer i spenning etter å stille de dumme spørsmåla sine, samtidig som du ser sportslig leder sitte ved siden av nysigneringen og strutte like mye av stolthet som Vidar selv.

For det virker som om som den ny-gamle spissen vår var oppriktig stolt av å bære den blå drakta på nytt. En drakt han skal bære ut 2023.

På grunn av koronaregler vil han ikke være tilgjengelig for spill før 13. september. Det er greit det. Forrige gang han spilte hjemme mot Brann scora han to. Vi tar gjerne en reprise!

Vidar valge å gå til Norge fra Tyrkia for å komme nærmere familien og liker prosjektet som er gående i Vålerenga. Han liker tanke på et ungt lag der han kan både bidra til å score mål men også hjelpe til ved å komme med sin erfaring.

Nå holder han lovnaden om å komme tilbake og syns det er greit å gjøre det mens man fremdeles er på topp. Han mener han har mange år igjen. Han har også forandret seg litt som spiller. Godfoten sitter fremdeles, men er bedre utenfor boksen.

Han ble også spurt om hva han synes om reaksjonene i sosiale medier og innrømmer at han har gjort et par rare valg som spiller de siste to årene, men mener at han nå har kommet til et lag han vet han liker seg i.

Når det kommer til utrop fra en eller annen Hammerby-pudding som mener han skal «suge kuk» sier han at Hammarby er et godt lag. Han hadde det godt der. Vi er usikre på NRK-sjornalisten egentlig ville med det spørsmålet.

Videre ønsker han å vinne titler og at han er i stand til å score like mange mål som sist, men kan selvsagt ikke love noe. Men at det kommer mål er garantert.

Alt i alt er VPN overbevist om at han er et godt tilskudd til klubben og syns det er godt å hente han. At de i tillegg har råd til å gjøre det uten de store økonomiske krumspringene er fantastisk.

Velkommen tilbake Vidar! Nå drar vi til Europa!

Legg igjen en kommentar