Dagboka mandag 8. juni 2020

Det er åtte dager til seriestart, og dagboka kikker på Vålerengas egne kommentarfelt. Hvor mye piss må reservene egentlig tåle av såkalte supportere? Vi har spilt inn enda en episode! I femmern snakker vi i stor grad om de syv første kampene til @OslosStolthet og litt om de fire første til @VIFDamer. God lytt!https://t.co/lNq5Qbn9Qy — … Fortsett å lese «Dagboka mandag 8. juni 2020»

Det er åtte dager til seriestart, og dagboka kikker på Vålerengas egne kommentarfelt. Hvor mye piss må reservene egentlig tåle av såkalte supportere?

Vi antar at det mer eller mindre var 11-eren som starta torsdag og vant 2-0 over Mjøndalen, og med noen unntak var det et yngre og mer reservepreget lag som tapte 1-2 hjemme for Jerv. Tre av fire i backfireren var i alle fall født i 2001 og 2002.

Haug – Holmé, (K) Lædre Bjørdal, Skaret, Opsahl (Lokaj 45´) – Israelsson, Horn Myhre, Thiago Holm (Ogudogu 45`) – Camara (Melchior 75´), Michael, Vega. 

Peter Godly Michael. Vålerenga – Jerv, treningskamp.

Men hva skrives i kommentarfeltet på Vålerenga Fotballs Facebook-side? Denne dagboka vet ikke om alle vi nå siterer er supportere, vi får nesten håpe det ikke er tilfelle:

Er det mulig å tape for Jerv på hjemmebane? Utrolig men sant! 👟⚽️👍👌

Flaut av Enga. Her må det virkelig tas tak. Klart Jerv spilte nok bra, men Vålerenga spilte jo dårlig. De må heve seg flere hakk om de skal hevde seg i toppen av norsk fotball. Men som sagt gledelig av Jerv.😊👍🏻

Er det noe som heter hederlige tap? Nei det er det ikke. Jeg mener man ikke skal være fornøyd med å tape mot et 1 div lag uansett om man stiller et reservepreget lag!… og ikke bare tap, de ble presset og utspillt av jerv, JERV!

Altså en ny kultur under oppseiling i Vålerenga, å tape er greit, å nesten ikke skape en sjanse på 90 er greit, å spille under pari mot et bakgårdslag fra Sørlandet er greit? Men ja, man skal ikke være for hard mot de unge lovende. Men hvis disse er de beste, nest beste i Vålerenga er det grunn til bekymring.

Mot Jerv….ser ut til å bli en flott sesong….uff uff. 😪😟

Kun Horn som visste bra takter , resten må trene mye fremover

Nok en grunn til ikke å kjøpe sesongkort. Skuffelsene blir bare større og større

Blir det nok en drit kjedelig sesong?! Verken fugl eller fisk🙈🙈🙈🙈

Heldigvis er det mange som forklarer folka i kommentarfeltet at det ikke var et toppa lag vi stilte med, men likevel. Må vi virkelig finne oss i slik uvitenhet? Er det sånn at det er innafor å lire av seg enhver kritikk uansett?

I januar fikk vi følgende svar:

Sutres det for mye blant Vålerengas supportere?

  • Ja (70%, 277 Votes)
  • Nei (15%, 60 Votes)
  • Kanskje (12%, 49 Votes)
  • Vet ikke (3%, 11 Votes)

Antall stemmer: 397

[poll id=»271″]

Bodø/Glimt

Bodø/Glimt tok sølv i fjor og kommer til Vålerenga stadion for å spille treningskamp i morgen kl 14. Du kan se kampen på VG+ – det koster deg 39 kroner for et ukes abonnement.

I Bodø er de mest opptatt av at deres keeper og kaptein i fjor, Ricardo Friedrich, er borte og ikke erstattet.

– Vi kan være ærlig på at vi jobber ganske aktivt med å få inn en keeper nå. Det er litt mer komplisert nå enn det det har vært tidligere, så vi er nødt til å holde hodet kaldt, sa trener Kjetil Knutsen til Eurosport søndag.

Glimt vant 4-1 over Lillestrøm, 5-0 over Strømsgodset og 1-0 over Aalesund i februar (alle treningskampene på bortebane), så ingen ting tyder på at Glimt blir enkle å klå i 2020. I mars tapte de 1-3 for Rosenborg.

Hva kan vi egentlig forvente i morgen? Dagboka er usikker. Det er alltid kult med seier, men egentlig veldig lite viktig med seier i en treningskamp. Det er strukturen i laget som skal sitte. Samtidig skal du ikke undervurdere betydningen av seier og flyt slik at presse og andre rundt klubben ikke begynner å mase om negativitet allerede før serien er igang. Tro og entusiasme er faktorer i fotball som ikke kan undervurderes.

[poll id=»272″]

Vålerenga i dag

Tja. Finn deg et kommentarfelt for å skrive om Vålerenga, eventuelt kan du benke deg et sted og se Hamburg kjempe om full pott mot Holstein Kiel. Den rike klubben i Hamburg trenger poengene for å kjempe om direkte opprykk til Bundesliga.

Legg igjen en kommentar