Dagboka fredag 27. september 2019

Endelig fredag og vi er klare for en helg smekkfull av fotball og hockey. Været er omtrent like begredelig som resultatene til herrelaget i fotball, men det er utendørs. Innendørs er det ikke like ille. Og det er nettopp der du kan oppholde deg i morgen når du drar opp i Furusethallen og ser hockey … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. september 2019»

Endelig fredag og vi er klare for en helg smekkfull av fotball og hockey. Været er omtrent like begredelig som resultatene til herrelaget i fotball, men det er utendørs. Innendørs er det ikke like ille. Og det er nettopp der du kan oppholde deg i morgen når du drar opp i Furusethallen og ser hockey når Stavanger kommer på besøk.

Hockey

Etter overtidssseier mot Lillehammer i går  må vi si at hockeysesongen har starta helt greit. Om vi skal ha heng på toppen må det jobbes hardt, og vi må slå laga som ligger over oss. Stavanger er ett av disse.

Kampen spilles i morgen klokka 16:00

Toppserien

Om du heller vil stå utendørs for å se Vålerenga vinne på lørdag kan du ta turen ut til Bærum og se Stabæk-kampen. Laget ligger nest nederst på tabellen med 26 poeng mindre enn oss. Etter de resutaltene som har vært i det siste regner vi med at dette blir ren overkjøring. Om fokuset ikke glipper, selvsagt.

Eliteserien

Trur de fleste er enige at det meste er sagt hva angår frustrasjon mot herrelaget for tida. Det er bekmørkt og vi klarer ikke helt å se endringer i horisonten. Likevel drar vi på kamp. Nå er det viktigere enn på lenge å vise at vi er her for å støtte klubben.

En klubb som betyr så jævlig mye for veldig mange fler enn oss som står med arma i kryss og banner på tribunen. Vålerengens IF har nærmere tre tusen medlemmer og med dem følger ildsjeler, foreldre, supportere og pølseselgere som alle andre som ønsker klubben det beste.

Fotballaget vårt er flaggskipet. Og om flaggskipet mister støtta, eller enda værre begynner å synke, står det fort dårlig til i resten av flåta. Om vi skal gå ned skal det i så fall være mer flagget til topps, mens orkesteret spiller på dekk.

Så stolt. Så Vålerenga.

Kampen starter 18:00. Motstander er Ranheim.

Vålerenga i dag

Blir vel i overkant hardbarka og drikke utepils i dag. Inne er det dog varm og fint. Øst og Vertshuset serverer fredagspils mens det stilles noen vanskelige spørsmål på Bohemen.

Legg igjen en kommentar