Dagboka onsdag 4. september 2019

Det er ikke så fryktelig mye som skjer om dagen i Vålerengaland, men noe er det jo og det skal vi kose deg gjennom. Så trakt deg en kaffe, klask 8-pakken med hveteboller på bordet og supe gjennom dagens bok. Seier mot Stjernen Vålerenga tok i mot Stjernen i Furuset Forum på mandag. Det ble … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 4. september 2019»

Det er ikke så fryktelig mye som skjer om dagen i Vålerengaland, men noe er det jo og det skal vi kose deg gjennom. Så trakt deg en kaffe, klask 8-pakken med hveteboller på bordet og supe gjennom dagens bok.

Seier mot Stjernen

Vålerenga tok i mot Stjernen i Furuset Forum på mandag. Det ble grei skuring og 3-1 etter to mål av den nye backen Linus Fotballen og et av Colin Spaberg Olsen. Stats fra kampen finner du HER

 

Seier mot Sparta?

Sparta melder at de skal møte Vålerenga i Sparta Amfi i morgen, torsdag 05.09. Kampstart er 18:30.

 

Seier og tap for unggutten

U-18 og U-21 lagene i hockey var begge på is i går. U-18 vant 6-0 mot Manglerud Star og U-21 tapte knepent 2-3 mot Hasle-Løren i går.

 

VAR melder overgang til Eliteserien. Kanskje.

Dommer sjef Terje Hauge uttaler til TV2 at han ønsker VAR velkommen til Eliteserien. Dette kommer da etter en helg der blant annet Rohit Saggi gjorde sitt ytterste for å påvirke resultatet med feilaktige avgjørelser i avgjørende situasjoner. Hauge sier det er fordi dommerne trenger mer hjelp. Med bakgrunn i hvilken braksuksess VAR har vært i Premier League tror VPN at Hauge ikke ønsker seg hjelp, men en lynavleder som tar støyten for avgjørelsene dommerne hans ikke klarer å ta. I så tilfelle bør vi minne Hauge om at VARs dommere er nettopp dommere.

 

Jobbsjansen

På klubbens sider er det nå en artikkel om Jobbsjansen. For deg som ikke er kjent med konseptet så er det en mulighet for ungdom å gå verdifull arbeidstrening hos Vålerenga og klubbens samarbeidspartnere. Er du, eller kjenner du noen burde være interessert; sjekk ut klubbens sider for mer info, kontaktinfo og søknadsskjema.

 

Norge – England 2-1

Lyder kjent…

Hit it Børge:

«Vi er best i verden! Vi er best i verden! Vi har slått England 2-1 i fotball! Det er aldeles utrolig! Vi har slått England! England, kjempers fødeland – Lord Nelson, Lord Beaverbrook, Sir Winston Churchill, Sir Anthony Eden, Clement Attlee, Henry Cooper, Lady Diana, vi har slått dem alle sammen, vi har slått dem alle sammen. Boris Johnson can you hear me? Boris Johnson jeg har et budskap til deg midt under valgkampen, jeg har et budskap til deg: Vi har slått England ut av verdensmesterskapet i fotball. Boris Johnson, som de sier på ditt språk i boksebarene rundt Madison Square Garden i New York: –Your gals took a hell of a beating! Your gals took a hell of a beating!»

 

Vålerenga i dag

Id skjer det ikke stort, faktisk er det 12 dager til kamp. Godt vi har kaffe og en 8-pakning med boller.

 

Legg igjen en kommentar