Dagboka fredag 23. august 2019

Nå har vi hatt en arbeidsuke på å komme oss over fadesen Haugesundkampen og den verste surmulinga vår har gått over til nøytralt humør. Vi sier ikke at vi hopper av glede, men vi gidder rett og slett ikke være langtidsforbanna. Det holder vi oss for gode til. Så endelig helg! Damene skal spille bortederby … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. august 2019»

Nå har vi hatt en arbeidsuke på å komme oss over fadesen Haugesundkampen og den verste surmulinga vår har gått over til nøytralt humør. Vi sier ikke at vi hopper av glede, men vi gidder rett og slett ikke være langtidsforbanna. Det holder vi oss for gode til. Så endelig helg! Damene skal spille bortederby på søndag og herrene har en hvilehelg før det smeller på mandag. I Bodø. Ja, du leser rett. NFF har nemlig lagt kampen til mandag sånn at de er helt sikre på at folk ikke kommer seg på kampen. Kanskje like greit da Bodø er det forbanna forblåst høl vi ikke ønsker å besøke likevel.

Vi er best i by’n

Tabellen juger som regel ikke og sånn det ligger an nå er Vålerengas damelag best i byen, men det kan fort snu med tap. Altså; det er selvsagt ingen fare for at Lyn sklir forbi, men Røa ligger der og vaker rett under oss og Lyn kan bidra til å at de går forbi.

Denne dagbokisten skal være ærlig å si at han ikke veit hvordan ståa er mellom vestkantlaga. Om det er noe hat, eller om de finner sammen der borte på venstresida av Uelands gate. Uansett kommer Lyn til å prestere bra når selve Vålerenga er på besøk.

Tabellmessig ligger de litt under oss og kan i teorien kjempe om videre spill i toppserien om det går for dårlig fremover, mens vi definitivt fremdeles kan ta medalje. For at det skal skje må det skjerpes på og vinnes. Vi har selvsagt trua.

Kampen spilles søndag klokka 13:00 en kort tbanetur hjemmefra.

Gulsottet

Mens vi har lidi oss gjennom resultatene på det siste matchene til Vålerenga herrer har vi alltid hatt hjemmekampen mot Bodø Glimt i bakhuet. Når ting har virket trått og kjipt har vi med varmt hjerte tenkt tilbake på kampen der Vålerenga dro fram dampveivalsen og måka over bønda fra Nordland. Det var en fantastisk kveld og vi håper og tror på en like fantastisk kveld foran tv-skjermen på mandag.

Bodø er ett av de aller beste laga i serien for tida. De har på tross av noen rare feilskjær og tap klart å holde seg høyt gjennom hele sesongen til nå. Det betyr at de har noe å spille for og kan fort opptre nervøse. Hverfall når de veit at vi kosta parkeringsplassen med dem sist.

Dette er ikke et desperat lag som ligger nedi sumpa og spiller med armer og bein for å ta knekken på hovedstadslaget. Dette er proffe folk, og vi må møte dem som proffe folk. Er det noe som har en tendens til å gjøre oss bedre er det at motstanderen er bedre. Når det i tillegg spilles på kunstgress regner vi med å se et Vålerenga som fremdeles vil noe.

Om vi taper på samme måte som mot Haugesund er det kjørt. Da veit vi at det er fullstendig kapitulering i laget nok en gang. Nok en høst.

Kampen spilles mandag klokka 19:00

Østkantspellet

Om du ikke fikk med deg den fantastiske oppsettinga av Neste kamp i 2013, eller er gira på å se det på nytt er det gode muligheter den neste uka. Det er fremdeles billetter igjen.

Vålerenga i dag

Vi sitter allerde med pilsen i handa på et av de vålerengarelaterte vannhullene. Noen stikker på Østkantspellet og andre på quiz.

Legg igjen en kommentar