Dagboka onsdag 31. juli 2019

Det mest spennende som skjer denne onsdagen er damenes kamp på Intility der en rekord muligens står for fall. Vi kommer ikke helt utenom spillere på herrelaget og ny back er klar for Vålerenga hockey. Forrige lørdag kom Toppserien ut av dvalen. Vålerenga tok i mot Sandviken fra Bergen. Kampen endte dessverre 1-1, men allerede … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 31. juli 2019»

Det mest spennende som skjer denne onsdagen er damenes kamp på Intility der en rekord muligens står for fall. Vi kommer ikke helt utenom spillere på herrelaget og ny back er klar for Vålerenga hockey.

Forrige lørdag kom Toppserien ut av dvalen. Vålerenga tok i mot Sandviken fra Bergen. Kampen endte dessverre 1-1, men allerede søndag er det mulig å hente tre poeng. Denne gangen borte mot Røa.

Før den tid er det på tide å slå Røa på noe annet.

Manchester United kommer på besøk til Intility Arena i kveld, og det er en kamp vi gleder oss til. Ikke bare fordi det er gøy å måte annen motstand enn de sedvanlige norske laga, men også fordi det er duka for å slå den norske publikumsrekorden i en damekamp. Rekorden står på 8857 og er fra cupfinalen mellom Asker og Røa i 2006.

Den skal vi slå!

Fotball er gøy! Slå rekorder er også gøy!

Hittil er det solgt ca 7000, så det er plass til fler. Alle tribunene er åpne og billettene er ikke særlig dyre. 120 kroner for voksen og 60 for barn er absolutt innafor.

Så da sees vi på tribunen i kveld da? Matchen begynner 19:00.

Fitim Azemi er ferdig for sesongen

Men bare for oss. Han har signert en låneavtale med Tromsø IL og vil være klar for dem allerede til helgen. Vi syns det er helt ok, samtidig som vi er litt bekymra for den offensive rekka. VPN tror også han bare er en scoring unna å få den typiske ketchup-effekten. Vi satser på at den kommer etter Vålerengas kamp mot dem.

Vi nevnte vi er bekymra for den offensive rekka. Den bekymra virker det visstnok som ledelsen i VIF også deler. På mandag snakka vi om to potensielle spillere inn, men vi har ikke hørt noe mer om det. Dere er uansett klar for å få mer moro fra Deyver Vega. I vår uhøytidelige spørreundersøkelse kan hele 74% fortelle at ja, Deyver Vega er en vi har trua på. Det er gøy!

Dere har trua på Deyver Vega. Det har vi også! (Foto: Eivind Hauger)

Interessant nok fyker det også rykter om Starts midstopper Damian Lowe. Betyr dette at Nation er mer skadet enn vi har trodd? Det kan uansett virke som vi går spennende tider i møte.

Ny back til Vålerenga Hockey

Det er ikke bare Vålerenga Fotball Herrer som er på utkikk etter spillere. Også Vålerenga Hockey Herrer forsterker laget. Mandag hentet de inn backen Linus Rotbakken. Han er 27 år og kommer fra den svenske klubben Almtuna IS i Allsvenskan. Til Vålerenga Hockeys Facebook-side sier han følgende:

– Det føles kjempebra å komme til Norge og Vålerenga. Jeg har spilt i Allsvenskan i seks sesonger, og kjenner at jeg trenger en ny utfordring for å fortsette å utvikles. Jeg er en toveisback, som gjerne fyller på offensivt med bra skøytegåing og pasningsspill.

Shampoo er strålende fornøyd:

– Han er en spillende back, som behersker alle spillets faser. Vi er veldig glad for å få han med på laget, sier Espen Knutsen til VIF Hockeys facebook-sider.

Og er Shampoo fornøyd er vi fornøyd!

Vålerenga i dag

Vi gjør oss klare til å slå Manchester United, sette publikumsrekord og være høylytte på tribunen.

Legg igjen en kommentar