Dagboka fredag 28. juni skal 2019

På grunn av VM er det litt vakum for Vålerenga på tross av at det nærmer seg kamp for gutta. Damene har som kjent VM-ferie, så for dem er det ikke en tellende kamp før 27. juli.   Vi myser på Haugesund Vi nevnt i gårsdagens bok at de drev med urent trav i cupen … Fortsett å lese «Dagboka fredag 28. juni skal 2019»

På grunn av VM er det litt vakum for Vålerenga på tross av at det nærmer seg kamp for gutta. Damene har som kjent VM-ferie, så for dem er det ikke en tellende kamp før 27. juli.

 

Vi myser på Haugesund

Vi nevnt i gårsdagens bok at de drev med urent trav i cupen ved å faktisk vinne sin kamp.

Nå er jo Haugesund vår motstander på søndag, og for de av dere som spiller fantasy kan det være en idé å kvitte seg med Wadji og Stølås.

De to er nummer 1 og 2 i Haugesunds målscorerliste. Med de ute så er den vasseste duoen Bruno Leite og Christian Grindheim, som til sammen har 3 mål. Med tanke på at Vålerenga er Vålerenga så skal du ikke se bort fra at Haugesund finner en frelser på søndag. Hvem da i så tilfelle? Det er mest nærliggende å tro at det vil være Grindheim. Vi er tross alt en klubb som fostrer våre egne overmenn. Tidligere nevnte Leite trente med Vålerenga sammen med Budoson da de begge var Skeidspillere.

Skulle ingen av de slå til så kan Haugesund alltids slenge på Rune Lothe. Storparten av hans mål i eliteserien kom mot Vålerenga og de kom alle fra 25 meters hold.

Tilsvarende kamp i fjor endte med 1-0 seier til hjemmelaget etter mål av skadde Stølås. Kampen på Intility endte 2-2. Carvalho og Godøy Michael putta for oss.

 

Katastrofe

Norge ble slått ut av VM i går og kampen beskrives som en katastrofe og spillet som naivt. Det etter å ha tapt 3-0 mot England. VPN liker å sette ting i perspektiv. Sett opp mot 5-2 mot Bærum er 3-0 mot England et hederlig resultat.

 

Tidenes bukett

Fredrik Gulbrandsen er på flyttefot igjen. Manslingen har jo tidligere klart kunststykket å spille for Lyn, LSK, Molde og tegneserieklubben RB Salzburg. Hva er vel da mer naturlig enn at han signerer for Istanbul Başakşehir – en relativt liten og ukjent klubb i Tyrkia som i det siste har blitt koblet til landets politiske ledelse og som blir sett på som et propagandaverktøy? Flott liten bukett av klubber han har skaffet seg. Hva blir det neste?

 

Vålerenga i dag

Er du mellom 8 og 16 og glad i rekepass med majones så er du nok på sommervarmen til Roy.

Vi andre får nøye oss med å telle ned til kampen mot Haugesund

Legg igjen en kommentar