Dagboka fredag 10. mai 2019

Det er slutt på arbeidsuka, høsten er på full fart tilbake, i morgen er det kamp mot Klepp som vi fremdeles ikke helt vet hvor er fra, på søndag møter vi Ranheim som vi tror vi veit hvor er fra, og nok en fyr har kommet tilbake til Valle. Felix er tilbake Visste du at … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. mai 2019»

Det er slutt på arbeidsuka, høsten er på full fart tilbake, i morgen er det kamp mot Klepp som vi fremdeles ikke helt vet hvor er fra, på søndag møter vi Ranheim som vi tror vi veit hvor er fra, og nok en fyr har kommet tilbake til Valle.

Felix er tilbake

Visste du at et lag kan hente tilbake en spiller på lån dersom spilleren ikke har startet på to kamper for laget spilleren er utleid til? Så er nemlig reglene, og sida Vålerenga syntes det var forjævlig at Felix måtte feire 17-mai i Bodø, henta de han like så godt hjem en uke før avtalt. Han melder selv at på tross av at det ble et kort opphold i nord, tar han med seg nye impulser tilbake på feltet.

Det høres bra ut det! Kanskje vi ser han på banen allerede på søndag mot Ranheim.

Klepp

Om vi skal si at det har kommet noe positivt ut av Rogaland de siste 50 åra er lista omtrent sånn her:

  1. Oljepenger

I vår research om hva Klepp egentlig er og hvor det befinner seg kunne vi lese at Klepp befinner seg langt ute på landet og at de driver med kyr. Med andre ord har vi ikke kommet noe videre i mysteriet. En ting er dog verdt å nevne. Gitaristen i Skambankt og Kaizers Orkester er derfra. Spørsmålet er om han bor der fremdeles. Vi tipper nei.

Om du ønsker å dra på kamp går det tog til Stavanger før du setter deg bak på en hestekjerrre som tar deg videre til Bryne. Derfra ringer du en kar som heter Trond som er fyren i bygda som kjenner området best. Han vil fortelle deg at det går en buss videre til Kleppe eller noe og kjenner avgangstidene.

Eventuelt flyr du til Sola, leier bil og kjører sjæl. Bare pass deg for de lokale rundkjøringsregla. Du må nemlig huske på at du har forlatt sivilisasjonen og at de har egne rundkjøringsregler i Rogaland basert på albansk kjørestil.

Kampen starter 15:00

Ranheim

Å komme seg til Ranheim er heldigvis hakket enklere. Stedet ligger nemlig mellom flyplassen og midtbyen og kan enkelt nås med flybussen. Det eneste du trenger å tenke på er at det tar noen minutter (rundt 20?) å gå fra motorveien og ned til stadion. Eventuelt kan du ta drosje. Det funker også.

Her er det også et alternativ å ta Bohembussen dersom det er ledige billetter. Den går klokka 08:00 og returnerer til Oslo samme kveld.

Eventuelt kan du ta toget opp, men da må du gjennom Trondheim sentrum og det er litt guffent.

Vålerenga er ubeseira mot trøndera og vi regner ikke med at den statistikken endres etter denne kampen. Ranheim er dårligere enn oss både på papiret og på tabellen og på søndag skal det ikke være noen tvil. Vi ligger godt an i årets liga, men for å komme til Europa holder det ikke å spille brilliant hjemme, vi må plukke poeng borte også. Ikke bare ett, men tre. Årets første borteseier er ennå ikke gjennomført, men på søndag regner vi med at det gjøres noe med.

Kampen spilles på banen ved siden av Ranheim sykehjem søndag klokka 18:00. Det spilles nemlig kamper da også.

Slenger med en tweet av Edvardsen rett og slett fordi.

Vålerenga i dag

Vi kler på oss godt og trosser værgudene. Utepilsen skal ned på Øst eller Vershuset. Etter å ha hutra en stund har vi fått frem poenget vårt og stikker ned på Bohemen for å varme oss med quiz.

Legg igjen en kommentar