Dagboka fredag 3. mai 2019

Damene skal spille derbyish, herrene gikk videre i cupen uten så mye fuss, Amin er på vei tilbake til Valle. Mai er ikke så mildt som forventa, men sola skinner alltid over Enga. Vålerenga – Team Lillestrømmen Damene har som kjent ikke tapt en eneste kamp denne sesongen og med bare én uavgjort så er … Fortsett å lese «Dagboka fredag 3. mai 2019»

Damene skal spille derbyish, herrene gikk videre i cupen uten så mye fuss, Amin er på vei tilbake til Valle. Mai er ikke så mildt som forventa, men sola skinner alltid over Enga.

Vålerenga – Team Lillestrømmen

Damene har som kjent ikke tapt en eneste kamp denne sesongen og med bare én uavgjort så er det vel greit å si at det står jævlig bra til i troppen for tida. Likevel ligger vi på andreplass. Grunnen til det er at Team Lillestrømmen har spilt en kamp mer og siden det er de vi møter på søndag betyr det at de også har gjort det etter denne runden. Forskjellen derimot er at vi med seier kan luske forbi stasjonspakket og innta tronen. Med en kamp mindre spilt.

Med andre ord ligger det nå til rette for det ekspertene kaller en sekspoengskamp og når det i tillegg også dreier seg om å gå forbi stasjonspakket er det vel ikke noe å lure på.

Kampen spilles søndag klokka 17:00 på Valle

Videre i cupen

Alt lå sånn halvveis tilrette for en god dag ute i periferien i går kveld. Vi skulle selvsagt ønske at kampen ble spilt på onsdag så det hadde vært litt enklere å planlegge, men så var ikke. Rundt 1500 personer hadde tatt seg turen til Jorekstad for å se Oslos stolthet kverne det lokale fotballaget. Forholda var greie på tross av at det blåste greit i starten og vi regner med at klubblegenden Håvard hadde full kontroll på formen selv om vi ikke fikk sett noen intervjuer.

Herrene gjorde akkurat det lille de trengte for å uanstregt gå videre i norgesmesterskapet. I starten av kampen yppa bønda fra Lillehammer seg bittelitt, men det var aldri noen fare for at det ikke var Vålerenga som skulle ta seieren i går kveld. Noen ganger er man nervøs når det ikke står 0-5 på tavla etter første omgang i første runde, men i går var det ikke noe sånn. Spillera hadde stålkontroll på hjemmelaget og så til tider ut til å kjede seg og virka som de heller ville fokusere på pasningstrening fremfor å score mål. Det forplanta seg litt til oss som så den på skjermen hjemme også. Det blir litt som å hente inn en rørlegger. Man stoler på at jobben blir gjort og trenger egentlig ikke å følge noe særlig med.

Vi ble også kjent med noen nye fjes på førstelaget i går da Kjetil Haug, Oscar Opsahl og Leo Cornic spilte sin første offisielle kamp for a-laget. Førstnevnte holdt nullen selv om det ikke var stort han måtte gjøre, mens Oscar og Leo var begge var innvolvert i scoringer. Godt jobba og hyggelig å se dere!

0-3 og som forventa videre i cupen.

Neste kamp i serien er på mandag.

Amin vender tilbake

Amin Nouri valgte å ikke signere kontrakt videre med Oostende og vil heller satse videre med Vålerenga. Han forklarer selv at han har gått et par runder med seg selv og familien og kommet frem til at det nok er det lureste. Sånn vi leser det er vi ikke uenige. Oostende har bytta trenere og spillere som fulle sjøfolk bytter partnere, og klubben virker rett og slett ganske ræva å være en del av.

Vi veit at Nouri har mye å bidra med her hjemme så vi ønsker han velkommen tilbake til Valle.

Vålerenga i dag

Vi kler på oss litt før vi tar en utepils på Øst eller Vertshuset. Bohemen stiller med quiz.

Legg igjen en kommentar