Dagboka mandag 6. mai 2019

Tap mot Lillestrøm, tap mot Eidsvoll 1814s, ny iskriger, kamp mot viking og Martin Laumann Ylven har fått ny dame. Dagens bok…kort oppsummert. Vålerenga vs Lillestrøm Kvinsa i kongeblått tok i mot Lillestrøm til match på Intility Arena i går. Det var en tett og jevn kamp, hvor Vålerenga var på høyde og spilte jevnt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 6. mai 2019»

Tap mot Lillestrøm, tap mot Eidsvoll 1814s, ny iskriger, kamp mot viking og Martin Laumann Ylven har fått ny dame. Dagens bok…kort oppsummert.

Vålerenga vs Lillestrøm
Kvinsa i kongeblått tok i mot Lillestrøm til match på Intility Arena i går. Det var en tett og jevn kamp, hvor Vålerenga var på høyde og spilte jevnt med bønda fra Stasjonsbygda. Men det er jo sånn at nesten dytter ingen av hesten. Det ble et knepent 1-2 tap. Surt!

Heldigvis så finnes det to type folk: De som sutrer og tenker «en gang» skal vi ta dem dersom det står i stjernene, og de som biter tenna sammen, drar hjem for å trene og tenker neste gang skal vi ta dem. Kan ikke vente!! Vålerenga tilhører den siste typen folk! Heldigvis! Vi gleder oss til returoppgjøret. Damene har allerede varsla kamp!!

Vålerenga Trolls
I går dro elitelaget til Vålerenga Trolls til Eidsvoll for å spille sesongens første kamp borte mot Eidsvoll 1814s. Det ble et 34-0 tap. For klipp fra matchen sjekk ut instagram eller facebook-sidene til forbundet. Dagboka konkluderer med at å kjøre bodycam på spillerne er fett!!

Neste kamp spilles på Frogner stadion 16 mai klokken 19.00. Vi snakker Derby!! På andre siden av banen står nemlig Oslo Vikings.

Ny Iskriger – Magnus Brekke Henriksen
Magnus Brekke Henriksen har signert en 2 års kontrakt og er klar for Vålerenga. Brekke Henriksen er en stor og sterk venstrefatta center og har denne sesongen har spilt på M/S. Han er en ganske ung spiller, bare 23 år, så om han passer inn i spillergruppa og leverer varene så er det godt mulig at vi kan ha gjensidig glede av hverandre flere år framover. Om signeringa sier Brekke Henriksen på klubbens Instagram (jepp…klubben velger å slippe nyheter på Insta):

Valget ble Vålerenga fordi de har et veldig bra opplegg og et veldig bra lag. Jeg er en defensiv spiller som kriger, og håper at jeg også kan bidra med godt undertallsspill.

Velkommen til Vålerenga, Magnus. Kongeblått vil kle deg!

Hockeycamp
Vålerenga Ishockey Bredde inviterer alle spillere som er født i perioden 2005-2011 til hockeycamp i uke 33. Det blir to treninger om dagen – både på og utenfor is. På denne campen har klubben henta Kalle Kerman som som skillstrener. Det er gode saker!! Kerman har spilt for klubber som Luleå, Mora, SaiPa og KalPa. Nå jobber han som skillstrener i KalPa som er en av Finnlands største klubber.

Påmeldinga til campen er åpna og du melder på kidsa via breddens nettsider. Prisen er 3200 kroner.

Viking vs Vålerenga
Før kveldens oppgjør er det bare ett poeng som skiller laga. Vålerenga ligger på 4 plass og Viking på 5. Det er tidlig i sesongen, men slik det ser ut nå kan dette her fort bli en av de «6 poeng kampene» som det viser seg å bli viktig å vinne. Så langt har Viking vært solide på hjemmegress. Måtte det ende i dag!

Gutta som er med til Stavanger er:
Keepere: Adam Larsen Kwarasey, Kjetil Haug
Forsvarsspillere: Markus Nakkim, Ivan Näsberg, Jonatan Tollås Nation, Johan Lædre Bjørdal, Oskar Opsahl, Efrain Juarez
Midtbanespillere: Magnus Lekven, Mohammed Abu, Erik Israelsson, Herolind Shala, Chidera Ejuke
Angrepsspillere: Aron Dønnum, Matthias Vilhjalmsson, Fitim Azemi, Deyver Vega, Bård Finne

Avspark er klokken 19.00 og sendes på MAX. Sendestart er klokken 18.30

SLADDER
Morra mi har lest i Se og Hør at favorittspilleren hennes, Martin Laumann Ylven, er på flørter’n med håndballjentenes Nora Mørk. En match morra mi er veldig fornøyd med for de «er jo vakre mennesker begge to».

Vålerenga i dag
Kamp klokken 19.00.

Legg igjen en kommentar