Dagboka onsdag 27.mars 2019

Puck puck puck puck puck Det var en seig kamp mot Frisk Asker mandag. Det var en ordentlig arbeidsseier som vi dro i land etter tidvis knallhard jobbing. Når boka skriver tidvis, så mener boka tidvis. Vi spilte ikke like godt i de to første periodene som det vi har gjort i tidligere i sluttspillet. Innimellom … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 27.mars 2019»

Puck puck puck puck puck

Det var en seig kamp mot Frisk Asker mandag. Det var en ordentlig arbeidsseier som vi dro i land etter tidvis knallhard jobbing. Når boka skriver tidvis, så mener boka tidvis. Vi spilte ikke like godt i de to første periodene som det vi har gjort i tidligere i sluttspillet. Innimellom så det ut som om backa våre var seige og sure i beina…det gikk ganske treigt og vi veit Vålerenga kan gå mer og raskere på skøyter! Men i sluttspill er det ene og utelukkende seier som gjelder. Og vi vant denne tredje semifinalekampen og tok dermed tilbake hjemmebanefordelen.

I kveld klokken 19.00 er det puckdropp i rinken i Asker. Vi håper at gutta har brukt hviledagen i dag godt og er oppe i ringa fra første puckdropp, og at de blir der gjennom alle tre periodene! Tar vi med oss seieren tilbake til Oslo, så har vi vunnet 3 på rad av kvartfinalekampene og har matchballen – for å bruke et tennisuttrykk- når laga møtes igjen i Furuset Forum førstkommende fredag. Og vinner vi den…ja folkens da er det finale!! Vi snakker syv og tyve bøtter og The Double…sweet mother of christ…det hadde smakt godt!!

Det er ikke noe å tenke på en gang…gutta trenger støtte på tribuna. Vi tar turen til Asker for å skrike oss hese. Pølsepengene lar vi ligge hjemme, vi spiser nemlig før vi drar.

 

Gatelaget

Mandag sparka gatelaget igang sesongen. Avsparket ble tatt av helseminister Bent Høie, som til klubbens sider at gatelag har en enorm tilleggsverdi for samfunnet: «Det har en stor verdi, spesielt for den enkelte. De får et lag å være sammen med, noe å stå opp til om morgenen, og det som egentlig er viktig for oss alle sammen – at noen har behov for en»  Vålerenga var i storform og knuse bønda fra Hamar hele 8-3. Kalassifre!!!!! Les mer om kampen og besøket på klubbens sider

Legg igjen en kommentar