Dagboka fredag 18. januar 2018

Årets tredje fredag er her. I dag tar vi for oss hockeylaget, nye fotballspillere, bønder som krangler, politianmeldelser, ulver og troll. Også hvisker og tisker vi litt om ryktene og orda på gata. Vi vant – igjen Under alt rabalderet i går sneik hockeylaget vårt seg på t-banen og stakk opp til Furuset for å … Fortsett å lese «Dagboka fredag 18. januar 2018»

Årets tredje fredag er her. I dag tar vi for oss hockeylaget, nye fotballspillere, bønder som krangler, politianmeldelser, ulver og troll. Også hvisker og tisker vi litt om ryktene og orda på gata.

Vi vant – igjen
Under alt rabalderet i går sneik hockeylaget vårt seg på t-banen og stakk opp til Furuset for å spille hockeymatch mot Sparta Sarpsoborg og det ble som det pleier det, seier og pene 6-2 til hjemmelaget.

Brede spillte sin femhundrede kamp for VIF og må dermed kalles en ekte bohem samtidig som Sørvik spilte sin første kamp etter «the homecoming».

Vi anbefaler å høre TV2 hockeypodcast med sistnevnte der han snakker om livet, skader, utenlandsopphold og om det å slite med psyken. Kort sagt være sjef i eget liv. Han er en reflektert og voksen fyr og det er befriende med folk som snakker godt om de vanskelige tinga.

https://podtail.com/no/podcast/tv-2-hockey/mental-knekk-en-hjelpende-hand-og-ny-gnist/

Kampen starta stille med ett mål til Vålerenga i første periode. Roymark scorer etter powerplay. I andre omgang scorer begge lag to mål hver før Vålerenga tar fram kosten og slenger inn tre mål i tredje.

Ahlholm og Lindström scorer to mål hver mens Roymark og Martinsen krydrer det hele med ett.

Vålerenga innehar fremdeles førsteplassen i Get-ligaen med ett poeng mer enn Storhamar, men en kamp mindre spilt. Blir det seier på søndag oppstår det jaggu ei lita luke. Det hadde smakt.

Om du er gira på å se hockey i helga, spilles neste kamp på søndag på Hamar. Husk å kjøpe skjorte.  Matchen starter klokka 17:00

Ny mann i blått

Vålerenga og Brann ble i går enige om at costaricaneren Antonio Vega Álvarez flytter fra den gudsforlatte bygda på vestlandet og inn til hovedstaden.

Vega kom til Bergen i 2016 og har spilt 56 kamper og scora 13 mål.

Vi gleder oss til å se mannen i aksjon og ser for oss at han enten går inn i 10-ern eller ut på vingen.

Velkommen til Vålerenga, Vega!

Ulv!

Som alle veit har Klanen trykket opp en drøss trendy t-skjorter og noen hettegensere inspirert av et fire år gammalt banner de hadde med seg til Elverum i forbindelse med cupkamp. En handling som mulig hadde gått under radaren for de fleste hadde det ikke vært for at Senterpartileder, elitepolitiker og kongen av bønda, Trygve Slagsmål Vedum hadde ment noe om det.

Vi skrev i går noen velvalgte ord, og håpa at vi med det hadde lagt ballen litt død, men dengang ei. I løpet av gårsdagen eslalerte saken.

Mens Vedum stort sett mente at det var dårlig humor spredte det seg rundt i distriktet som en skogbrann i juli og bønder fra fjern og fjernere kravla ut fra jordhull, låver, campingvogner og vedsjul for å bli krenka.

Noen har slutta å være Enga-supportere, noen er bare illsinte, mens minst én kar ute i distriktet tar det hakket lenger og har politianmeldt Klanen.

Rune
Butthurt 1
VIF_anmeldelse
Butthurt 2

Ok tenker vi, man kan anmelde det man har lyst til her i landet, men vi satser på at politiet har bedre ting å gjøre enn å høre og reagere på jamring.

Når han er i gang kan han jo også anmelde:

  • LSK – Oppfordrer til selvmord gjennom banneret «Heng dere i skapet»
  • Tromsø – Oppfordrer stadig til parteringsdrap med «Hiv dem til måsen»

I mens selges det t-sjorter så blodet spruter i Sjappa.

Ord på gata

Kilder vi kjenner sier at Carvalho er på vei vekk fra Vålerenga.

Med sin meter åttiåtte i 25 år bestemte hun seg for å komme tilbake til Uruguay etter å ha passert gjennom Malmø, som i 2016 lånte den til Falkenbergs, også fra Sverige, kom tilbake til Malmø og i 2017 dro hun til Valerenga i Norge hvor hun spilte så langt.

Vi syns selvsagt at det er kjipt om det skjer, men med tanke på at kontrakten hans varer frem til 2021, regner vi med at det genererer en del penger. Klubben har tidligere sagt at de prissetter han for rundt 10 millioner kroner.

Kamprokkering

Fordi Molde fotballklubb skal spille kamper i europa har NFF i all sin visdom flyttet kampen fra 14. juli til 10 april. Med andre ord bør du booke om dersom du har kjøpt flybilletter.

#VIFILEAKS

…virkelig?

Vålerenga i dag

Fredagspils på Øst og Vertshuset. Quiz på Bohemen. Men før vi tar helt helga stikker vi innom sjappa og kjøper noen fler t-skjorter.

Legg igjen en kommentar