Dagboka onsdag 14. november 2018

Dagboka i dag reflekterer over hockyens Blå-sløyfe kamp, og har notert seg at Trollsa har fått priser……IGJEN!! Det drysser priser over Vålerenga Trolls – IGJEN! Hvert år deler Norges Amerikanske idretters forbund ut priser til trenere og dommere.Også i år drøsser det priser ned over Vålerenga Trolls. Det skulle bare mangle sier vi! Folka i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 14. november 2018»

Dagboka i dag reflekterer over hockyens Blå-sløyfe kamp, og har notert seg at Trollsa har fått priser……IGJEN!!

Det drysser priser over Vålerenga Trolls – IGJEN!
Hvert år deler Norges Amerikanske idretters forbund ut priser til trenere og dommere.Også i år drøsser det priser ned over Vålerenga Trolls. Det skulle bare mangle sier vi! Folka i og rundt klubben gjør en kjempejobb både sportslig og ellers. Er det en av klubbene i Norge som har vanskelige arbeidsforhold så er det Trollsa. På tross av manglende hjemmebane og at klubben i så måte lever i det uvisse så prester klubben jevnt over veldig godt på tvers av lag både på og utenfor banen. Her er det sjukt mange bra folk som gjør seg selv, andre og helheten enda bedre! De kan med rette være stolte av seg selv og hverandre.

Uansett…Le`Von Warr fikk prisen som årets juniortrener for jobben han har gjort med U19-laget. Dagboka mener å husket at Vålerenga, også i fjor, stakk av med prisen for årets juniortrener. Også Anette Bach fikk pris i år. Hun fikk pris for å være årets breddedommer for den høye standarden hun holder på banen. Det er bare å konstatere at vi elsker det, og sende Trollsa være varmeste gratulasjoner.

Puck
I går spilte U21 match borte mot Sparta. Vi var best etter 60 minutter, og vant 3-5. Alltid deilig når alle tre poenga blir med tilbake til Oslo.

I morra er det A-laget som skal røske med seg tre poeng «hjemme» i Forum. På motsatt banehalvdel står MS. Før denne kampen ligger Iskrigerne på andreplass på taballen; fire poeng bak bønda fra Hamar på første, men vi har en kamp mindre spilt. Det samme har Stavanger som ligger å vaker på tredje (de har åtte poeng opp til toppen og ligger fire poeng bak oss). Det betyr at kampen borte mot Stavanger den 24. november fort kan bli en sekspoengskamp. Men ført skal, foruten MS, både Sparta og Lillehammer parkeres.

MS ligger forøvrig å dupper nede på åttende plass om dagen, og de må begynne å ta seg kraftig sammen om ikke lukta av kvalikspill skal bli for sterk. I morra er det altså to lag som virkelig har noe å spille for som møtes. Dette spås til å bli en hard batalje. Puckdropp er klokken 18.30. Det er bare å sette seg på banen etter jobb. Nå om dagen er puck nemlig innmari gøy!!

Du spiler for flere enn bare deg sjæl
November er blitt den måneden hvor Kreftforeninga pleier å kjøre på med opplysning og innsamling til det viktige arbeidet de gjør for å bekjempe den jævlige sjukdomen som kreft er. Vi kjenner alle noen som har vært eller er berørt av det faenskapet. Som enkelt individer blir vi veldig små når vi blir berørt av noe som dette her. Den følelsen av fortvilelse, angst, usikkerhet og maktesløshet tror jeg de fleste av oss godt kan kjenne seg igjen i. Derfor er det så viktig at vi står sammen og ikke bare i ord, men også i handling, viser at vi synes dette er drit og at vi forstår hvor vanskelig dette kan være. Ved å engasjere seg og ufarliggjøre ting som å faktisk sjekke seg, be andre sjekke seg, samle inn penger, stille som resursperson for mennesker som sliter med sjukdomen eller ettervirkninger etc, så ser vi i praksis de menneskene som har det vanskelig rundt oss. Og når vi ser andre mennesker, ja da gjør vi de store.

Vålerenga Hockey har skjønt dette. I morgen setter de fokus på kampen mot kreft og da spesielt prostatakreft. De tar aktivt del av Kreftforeningens «Blå sløyfe»-aksjon. Klubben ønsker at du, jeg og alle med blått hjerte skal gjøre det samme. Det gjør du ved å komme deg på kamp i morgen. Når du kjøper billett på Ticketmaster så får du også mulighet til å gi en donasjon til Kreftforeningen – dersom du har lyst til det. Under kampen i morgen får du også mulighet til å kjøpe Kreftforeningens Blå sløyfe pin, gi penger under innsamlingsaksjon eller du kan vipse til 2255.

Har du lyst til å lese mer om denne aksjonen så anbefaler vi at du sjekker ut klubbens hjemmesider. Der ligger det masse god informasjon, både om prostatakreft, Blå sløyfe og klubbens engasjement.

Vålerenga i dag

Vi skal fornye sesongkortet, men først skal det smaltalkes om prostatakreft ved kaffemaskina. Ja…det blir kleint, men om en kollega begynner å reflekterte over mulig sjekk så er det fader meg verdt det.

Legg igjen en kommentar