Dagboka fredag 9. november 2018

Fredagen er her som hør og bør, mørketida har lagt seg over hovedstaden, hockeygutta har pause, damene har ferie og herrelaget skal nordover i helga. Bodøeh Selv om årstida tilsier noe annet, spilles det også denne helga eliteseriefotball. Nå er det ikke lenge til det er slutt, men før det er helt over må vi … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. november 2018»

Fredagen er her som hør og bør, mørketida har lagt seg over hovedstaden, hockeygutta har pause, damene har ferie og herrelaget skal nordover i helga.

Bodøeh

Selv om årstida tilsier noe annet, spilles det også denne helga eliteseriefotball. Nå er det ikke lenge til det er slutt, men før det er helt over må vi komme gjennom to kamper til. Den første av disse spilles på en trist og grå plass i Nord-Norge. Vi veit ikke hva vi forventer. Kom igjen a, det er to runder igjen og vi har virkelig ikke en dritt å spille for. Det beste som kan skje er at vi havner på femteplass, og det verste som kan skje er at vi lander på tiende. Havner vi på femte får vi litt mer spenn. Det er det. Så spennende er det altså. Forrige runde krevde vi seier og det funka dårlig. Denne gangen skal vi ikke kreve, men vi ønsker selvsagt at bønda fra Bodø merker at det har vært byfolk på besøk. At det gjør litt vondt i låra når dommeren blåser. Vi ønsker å se et lekent Vålerenga som ikke stresser for mye. Når det ikke er noe å spille for, kan man like gjerne bare gi gass, prøve det uprøvde, spille litt showfotball, løst og ledig inn til seier.

Søndag klokka 18:00 på Aspmyra der altså.

Trjomsø

På onsdag kunne vi lese at TIL er blakke og trenger å selge unna noen spillere for å ikke gå konkurs. Med andre ord er det loppemarked i polarbyen fremover og det kan hende man finner noen diamanter blant fjæresteinene. Kanskje Vålerenga her skal benytte seg av anledningen? Trenger vi en ving som Gjermund Åsen? Foten til Gamsten? Julius? Her er det vanskelige spørsmål som stilles. På den ene siden kan man kanskje hente spillere litt billigere enn normalt, men på den andre siden hadde det jo vært greit å slippe Tromsø i ligaen i det hele tatt. Det er tross alt langt nok til Trøndelag.

Tegneserie

Ikke visste vi at vi savna en god tegneserie om Vålerenga før nå. Tidligere Klanen-sjef og klimaflykning Anders Krystad har nemlig klart å skrape sammen gjeng tegnere, lokalhistorikere og vålerengafolk for å lage tegneserie om laget og bydelen. For å nå målet sitt om å utgi herligheten har de lagt ut en kampanje på startskudd.no. Selv syns vi prosjektet er så jævlig fett at vi kasta våre hardt tjente kroner inn i potten med en gang vi leste om det, og vi oppfordrer deg til å gjøre det samme. De lover å ha verket levert i god tid til serieåpninga neste år.

Mer om prosjektet kan leses her: https://startskudd.no/prosjekt/vålenga-vi-vil-alltid-værra-her/

Vålerenga i dag

Quiz på Bohemen, øl i krana på Vertshuset og Øst.

 

 

Legg igjen en kommentar