Dagboka tirsdag 9. oktober 2018

Siste mulighet for å ta et cupgull, hockeygutta kan ta tilbake førsteplassen, NFF fremstår som fornuftige og så har vi med litt distriktsnyheter. Cup Etter at Vålerengas elite- og rekruttlag en etter en har røket ut av årets norgesmesterskap i fotball, gjenstår fremdeles en siste sjanse til å redde noe av æren. J16-laget har nemlig klart … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. oktober 2018»

Siste mulighet for å ta et cupgull, hockeygutta kan ta tilbake førsteplassen, NFF fremstår som fornuftige og så har vi med litt distriktsnyheter.

Cup

Etter at Vålerengas elite- og rekruttlag en etter en har røket ut av årets norgesmesterskap i fotball, gjenstår fremdeles en siste sjanse til å redde noe av æren. J16-laget har nemlig klart å dra seg til semifinalen, og den spilles hjemme på Intility arena i dag klokka 19:00 mot bønda fra Kølabånn. Med andre ord er det bare å ta på seg skjerfet tråkke opp for å hjelpe dem til cupfinale.

Hockey

Etter å ha gått på to smeller på rad ligger hockeygutta nå ett poeng bak Storhamar med én kamp mindre spilt. Heldigvis for oss spilles det en kamp i dag, og med seier i den kan vi igjen befinne oss på topp. Det bor masse i årets vålerengalag, og på tross av ytmykelse i Hønefoss og på Lillehammer ser tabellen fremdeles meget levende ut for vår del. Matchen i dag går mot friskusene fra Asker og spilles på Furuset klokka 19:00

NFF

Om det er fordi klaging fra supportere, klubber og forståsegpåere hjelper, eller fordi NFF har sett lyset veit vi ikke, men det vi veit er at vi slipper å måtte velge mellom kollenhelga og eliteseriestart neste år. I går slapp nemlig NFF hovedterminlista for de neste fire åra, og seriestarten for 2019 er flytta til slutten av mars, mens vi i 2020 får midten av mars, 2021 blir det starten av april, mens det i 2022 trolig blir tilbake til midten igjen.

Grunnen til at vi sier trolig er fordi NFF ikke er sikre og de skal ikke få noe pes for det. Det året spilles nemlig verdensmesterskapet i november. Vi tror det kan bli slunkent på kontraskjæret.

Uansett er dette gode nyheter for oss som ikke er så glad i å fryse, og sikkert for en hel del banemannskaper rundt i landet.

Distrikstnyheter

Etter å ha kødda med noe de overhodet ikke har peiling på; tbanen, fikk LSK-supporterne så øra flagra av de aller fleste aktørene innenfor norsk fotball. Dette har de nå tatt konsekvensene av og banner-ansvarlige i kanariburet har gått av. Dette kan vel tolkes som at de legger seg paddeflate og faktisk ønsker å rydde opp i. Bra tiltak på kort sikt, nå må det ryddes opp i alle rekkene så slipper vi forhåpentligvis dette fjaset igjen. Om det hjelper får tiden vise.

Vålerenga i dag

Vi ser NM-semien på Valle eller stikker til Furuset for å Vålerenga tilbake på topp.

Legg igjen en kommentar