Dagboka fredag 28. september 2018

Mens bønda skraper is på bilen slenger vi oss tilbake i stolen og nyter at det snart er helg. Det betyr nye eventyr for hockey- og herrefotballaget, mens damene fremdeles har kampfri. Vi starter med hockey Det glir godt for Vålerengas ishockeylag for tida og etter at sarpingene slo hedmarksbønda i går, kan våre hockeygutter … Fortsett å lese «Dagboka fredag 28. september 2018»

Mens bønda skraper is på bilen slenger vi oss tilbake i stolen og nyter at det snart er helg. Det betyr nye eventyr for hockey- og herrefotballaget, mens damene fremdeles har kampfri.

Vi starter med hockey

Det glir godt for Vålerengas ishockeylag for tida og etter at sarpingene slo hedmarksbønda i går, kan våre hockeygutter allerede nå lage en liten luke ned mot sølvet. Å lede med to poeng og ha en kamp mindre spilt er fint å ta med seg når du stikker på hockeymatch i morgen. Det er ikke ofte media skryter uhemma av noe fra Oslo øst, men TV2 tar fram terningen og kaster en rekkesekser. De minner oss på at på denne tida i fjor var det seks tap på rad som var greia. Fortsett sånn, både TV2 og hockeylaget.

Kampen spilles «hjemme» klokka 16:00

Om du liker ishockey anbefaler vi igjen å laste ned VIF-kortet. Vi syns det rett og slett en en veldig god og til nå spam-fri tjeneste Informasjon om klubben, spillere, kamper og nyheter rett i lomma. Ikke minst at det noen ganger er veldig greit å få påminnelser om når hjemmekampene starter. Ved siden av tekstmeldinger om kamper, får man også små tilbud i ny og ne. 5,- avslag på kaffe når du ser puck sier du? VIF-kortet gir deg dette.

Dette er definitivt fremtidens måte å kommunisere med suppotere på. Det er raskt, effektivt og lite masete måte å informere og mobilisere supporterne. Well played, VIF.

Hvordan? Lett! Send en tekstmelding til 2199 med kodeord VIF.

Hjemmekamp søndag klokka 18:00

Det begynner å bli en stund siden vi spilte en fotballmatch på normalt tidspunkt på en normal fotballdag. Det har vært mye seine kamper og lørdager i det siste, men denne runden møter vi et lag som er så uinteressant at det ikke var snakk om noen tv-match. Og vi er fornøyde. Det er digg å kunne slappe av med en film eller pils etter kampen uten å tenke på at det går utover nattesøvnen.

Motstanderne denne runden er Kjetil Rekdals sørlandsprosjekt Start fra Kristiansand. Laget ligger på kvalikplass ett poeng over Lillestrøm. Med andre ord kan vi med seier i denne kampen fyre opp et lite håp om videre eliteseriespill i stasjonsbygda. Ja, det er dritt. Vi skulle selvsagt ønske at vi slapp dette, men å tape er selvsagt helt uaktuelt å prate om som noe positivt.

Nok om nedrykk og bønder, hva ser vi på fra et Vålerengaståsted? Om vinden bærer riktig denne runden kan vi i teorien ligge på en femteplass når helga er over. Det er ikke så halvgæærnt.

PS! Som vanlig åpner portene tidlig denne runden, men ikke like vanlig er det at det skal settes verdensrekord. Trikseguruen Tobias Becs kommer for å vise hvordan ting skal gjøres, og forsøke å slå verdensrekord. Det er forbanna imponerende hva den fyren kan gjøre med en ball, og er moro for unga. Om det ikke kiler nok i pungen når Vålerenga scorer mål, kan du ta en titt på denne videoen.

Vålerenga i dag

Quiz på Bohemen, øl i krana på Øst og Vertshuset. Også suger vi litt ekstra på hockeykaramellen.

 

Legg igjen en kommentar