Dagboka torsdag 16. august 2018

På sensommerens første virkelige gråværsdag oppsummerer vi overgangsvinduet for Vålerengas del, tenker på hockeyens framtid og lurer på hva som skjer på våre faste vannhull til helgen. Det er liksom sånn det skal være. Etter et vindu der vi ikke syns det egentlig har skjedd så mye for Vålerengas del så kommer nå regnet og bekrefter … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 16. august 2018»

På sensommerens første virkelige gråværsdag oppsummerer vi overgangsvinduet for Vålerengas del, tenker på hockeyens framtid og lurer på hva som skjer på våre faste vannhull til helgen.

Det er liksom sånn det skal være. Etter et vindu der vi ikke syns det egentlig har skjedd så mye for Vålerengas del så kommer nå regnet og bekrefter det hele.

Inn kom Aron Dønnum tilbake fra lån, Vålerenga signerte Mohammed Abu på lån ut sesongen og Erik Israelsson på en slags absurd-overgang (først lån, så vanlig kontrakt). Begge to er midtbanespillere. Ut har Joao Meira gått. Litt senere dro Marcus Sandberg til Stabæk. Så ble det klart at både Christian Borchgrevink og Fitim Azemi forlot klubben. De dro på lån til henholdsvis Ham-Kam og Sandefjord.

Så – hva er våre øyeblikkelige tanker rundt dette? Først og fremst så savner vi en spiss. Sam Johnson er skada lenger enn forventet og det er viktige kamper framover. Det kunne også vært greit med en backup i tillegg til Peter Michael. Når det er sagt så har Vålerenga toppscorer i PostNord-divisjonen, Sander Werni, som sikkert kan få noen minutter. Han er ung, men ikke SÅ ung, så vi har ikke så mange kvaler på å la han få spille i Eliteserien. Er du god nok er du gammel nok. Alluring teens wall crosser in accidental lesbian fucking with horny border officer Super Hot Mandy Shows Us What Shes Got And Shes Still Got Plenty Blonde teen Lily Rader gets punished by boyfriends big dick Horny officer picked up an undocumented immigrant Two horny schoolgirls sharing the teachers cock Close up view of lesbian pussy pleasure A Dodgeball Where Youll Get Naked And Expected To Fuck Amazing Afternoon Hookup with Mom Agreeable milf gets a doggy position fucking Samantha Saint, Jayden Cole, Shyla Jennings and masturbation with a dildo Monique Symone Gets Picked Up And By W fuck pornjk.com

Abu og Israelsson er spillere som forsterker oss på midtbanen. Det gir oss god dekning i alle posisjoner sentralt.

På ett vis er Dagboka begeistra over at klubben ikke har gått fullstending full sjømann på overgangsmarkedet. Samtidig er det klart man alltid drømmer om et navn som alle veit endrer hele tyngdepunktet i Eliteserien på egenhånd. Spilleren som alle vil ha, ingen trodde de kunne få og som er merittert med fremtid.

Når vi hverken er skuffa eller glade henter vi energi hos andre. Start har brukt penger fullstendig skamløst og Sandefjord er forsterka med Azemi og kan gi Lillestrøm skikkelig trøbbel.

Og det er jo moro.

Tre vise menn

Forsinkelser med Nye Jordal har satt Vålerenga hockey i en alvorlig skvis. Stjerna var faktisk i ferd med å slukke, noe som blei observert av tre vise menn i Øst. Dermed pakka de sekken med gaver og det ser ut som om Vålerenga hockey går mot glade dager.

Det er VG som melder at Egil Stenshagen, Harald Moræus-Hanssen og Jarle Norman-Hansen som går inn på eiersiden ved å bla opp spenn for aksjer. Stenshagen er sikkert kjent for mange etter at han herja i rallycross i gamledager og solgt biler til mange av oss. Moræus-Hanssen og Norman-Hansen er kanskje mer ukjente, men dette er skarpskodde investorer med litt over middels suksess.

Morten Sandø, hockeyens daglige leder, vil ikke ut med hvor mye spenn eller hvor mange aksjeposter det er snakk om. Derimot er han klar på at det ikke blir noe Oilers over Vålerenga selv om vi har fått enorme kapitalkrefter på laget:

Det er fint å få inn solide eiere, med deres kunnskap. Men vi blir ingen rik klubb som kan gjøre hva vi vil. Vi får ikke eventyrlig god råd. Vi må fortsatt jobbe hardt for å få endene til å møtes. Men dette gir oss, våre sponsorer og alle som har med oss å gjøre, en trygghet.

Trygghet er viktig og vi er glad det er folk der ute som byr på den slags når mørket var i ferd med å senke seg.

Vannhullenes helg

Hva driver egentlig våre faste vannhull med i helga? Bohemen sparker som vanlig i gang helga med Quiz. Denne gangen med Trine IDL og KjellG, og da blir det spørsmål om ørret i Østmarka. Garra. Så er det ball på TV.

Vålerenga Vertshus kjører sitt vellykka konsept med å være et jævla digg sted å ta livet med ro.

Øst viser noen kamper fra England og serverer Kyllingsandwich med rømme til 119 spenn. Faen dyrere å gå på en amerikansk hamburgerkjede.

Så da har du jo noe å finne på?

Legg igjen en kommentar