Dagboka onsdag 15. august 2018

Det scores blant rekruttene, Abu har fått på seg shortsen, hockeylaget har fått på seg skøytene, J19-laget spiller åttendedelsfinale i NM og Ronny og Daniel er litt uenige om hvorfor det går litt trått for tiden. Rekruttene Rekruttene vant en sterk seier i en vanvittig viktig kamp i går da de slo han derre Vidar  … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 15. august 2018»

Det scores blant rekruttene, Abu har fått på seg shortsen, hockeylaget har fått på seg skøytene, J19-laget spiller åttendedelsfinale i NM og Ronny og Daniel er litt uenige om hvorfor det går litt trått for tiden.

Rekruttene

Rekruttene vant en sterk seier i en vanvittig viktig kamp i går da de slo han derre Vidar  3-1 på hjemmebane. Med dette rykka de over nedrykkstreken og ligger nå på en tiendeplass. Fridjonsson scora to og Azemi scora ett. Plassen er fremdeles langt fra redda, men om vi fortsetter som dette kan vi kanskje se oppover på tabellen. Det er uhyre viktig at plassen beholdes for andrelaget vårt fordi det er en viktig arena for unge spillere å både vise seg frem og få matching som holder et høyt nivå, og det vet de som frekvenderer laget. Her er det bare å stå på videre og for eliteserielaget å flytte opp de spillerne som viser at de kan score.

En annen viktig ting i kampen er at Abu debuterte som vålerengaspiller og viser at han er klar og definitivt ikke er skada, som noen av ryktesprederne skulle ha det til. Han starta bra før kampen sklei litt ut.

Hockey

Sesongen er fremdeles ikke i gang, men det ble spilt treningskamp mot nyopprykkede kattepuser fra Hønefoss i går. Ringerike Panthers ble slått 5-3.

Ronny og Daniel

Etter tapet mot Grindheim og gjengen på mandag måtte selvsagt Ronny forklare seg for Verdens gang om hvorfor vi ikke har vunnet siden 26. mai. Noe av forklaringa på det er selvsagt at det har vært ferie i eliteserien, men Ronny mener også at det ligger i huet på spillerne. Alt i alt mente han at det var en god match fra Vålerengas side, og vi sier oss enige i det. Godt press og målsjanser i fleng hjelper dessverre ikke når man ikke får ballen i mål.

En som ikke var helt enig i det var Daniel Fredheim Holm som også syns vi spilte en ok kamp. Han ønsker heller å fokusere på at det mangler litt på ferdighetene til tider.

For å ikke skape split i spillergruppa velger vi å si at begge har rett. Som vi skrev i går mener vi at det alt i alt var en god match, men at det blir litt ustabilt og usikkert forover. Nå har vi to spillere som klarer å score for rekruttene, så det ligger kanskje noe der.

NM kvinner junior J19

J19 laget vårt skal spille åttendelsfinale mot Øvrevoll Hosle (Øh HIL?) i kveld klokka 19. Kampen spilles på DNB arena i Bispeveien i Hosle om du skulle være gira på å stikke innom.

I den forbindelse kan det være verdt å nevne at Celin Bizet Ildhusøy er tatt ut på J19-landslaget og dermed forsetter trenden som landslagsspiller. Vi ønsker lykke til!

Ny Vålerengasupporter

I tillegg til å bli tatt ut på landslaget i VM-gruppespillet har det kommet en mindre selvsagt nyhet. En ny vålerengasupporter er født på Herlovsens hjemmebane og vi går ut i fra at vedkommende allerede sikler ned en vålerenga-body. VPN gratulerer både Isabell og samboer med nykomlingen!

Vålerenga i dag

Vi stikker en tur til Bærum.

Legg igjen en kommentar