Dagboka fredag 8. juni 2018

Da var landslagspausen over, varmen er tilbake og på søndag smeller det igjen. Eliteserien er i gang igjen og Enga er klare til å ta poeng, tre poeng. Bortekamp på Vestlandet et sted Ut av by, vekk fra sivilisasjonen, over fjell og gjennom dale, omgitt av tåke, ligger lepra-bygda som tapte oljekappløpet mot Stavanger. En … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. juni 2018»

Da var landslagspausen over, varmen er tilbake og på søndag smeller det igjen. Eliteserien er i gang igjen og Enga er klare til å ta poeng, tre poeng.

Bortekamp på Vestlandet et sted

Ut av by, vekk fra sivilisasjonen, over fjell og gjennom dale, omgitt av tåke, ligger lepra-bygda som tapte oljekappløpet mot Stavanger. En plass omgitt av smog der innbyggerne jubla høylytt den sjeldne gangen solen stakk frem fra det blytunge skylaget. Stedet selveste Varg Veum, Trond Espen Seim, omtalte som et klaustrofobisk besynderlig sted.  Her skal det altså spilles fotball på søndag og vi gleder oss.

Selvsagt blir det seier, men det blir neppe en enkel affære. Skarrepakket leder for tiden serien og kan finne på å være forbanna atale hele matchen. Her blir det neppe hurrafotball og finspill og vi kan forvente oss en batalje av sjeldne. Nå gjelder det å pakke inn Skrålevik fra første stund og skremme Ratzinger opp på tribunen. Vi har selvsagt ikke gitt opp håpet om gull til Vålerenga, og det er veldig deilig hver gang hele Norges Rosenborg ikke vinner serien, men om det ikke skal bli oss, er det forjævlig om det blir Brann. Derfor er det nok en gang alle mann på dekk for å senke sitar-musikantene fra Hordaland.

Gå hardt ut men ikke bli skada. Cupkamp mot voldsmenna fra Nordnorwegische Panzerdivision på torsdag.

Proffkontrakt

U17-spiller Harald Martin Hauso har signert en proffkontrakt med Vålerenga. Klubben melder om at han som ekte østkantgutt er vanvittig stolt av å ha signert med favorittklubben. Vi tipper han var drittlei av å reise hele byen gjennom for å komme seg på trening på Nadderud også, og ønsker han hjertelig velkommen. Vi trenger flinke folk på bakrekka og regner med at han blir et godt tilskudd til laget.

J19 videre i cupen

Vålerenga J19 harva over Hallingdal på Intility arena i går og gjestene fikk ikke gå hjem før det sto 7-0 på tavla. Fantastisk resultat og videre i cupen. En gratulasjon er selvsagt på plass.

Vålerenga i dag

Som vanlig er det fredagsquiz på Bohemen og sola skinner på Øst og Vertshuset. Nå som det er så varmt som nå er det også lov å ta seg en dukkert og vaske av seg skammen i Oslofjorden. Bruk byen!

 

 

Legg igjen en kommentar