Dagboka fredag 9. mars 2018

Fravær av sommer i mars kom brått på Norges fotballforbund som, litt omtåket, har utsatt kamper. Vålerenga er er fortsatt med i sluttspillet og damenes sesongkort går som hakka møkk. Vi elsker Tobias Vålerenga lå under med 3 kamper mot Lillehammer i sluttspillet. I den fjerde kampen var Tobias Lindström veldig klar over at tap … Fortsett å lese «Dagboka fredag 9. mars 2018»

Fravær av sommer i mars kom brått på Norges fotballforbund som, litt omtåket, har utsatt kamper. Vålerenga er er fortsatt med i sluttspillet og damenes sesongkort går som hakka møkk.

Vi elsker Tobias

Vålerenga lå under med 3 kamper mot Lillehammer i sluttspillet. I den fjerde kampen var Tobias Lindström veldig klar over at tap ville bety sommerferie, og sommer i mars er noe Tobias har veldig lite til overs for. Dermed bestemte han seg for å mose Lillehammer. Dagsavisen beskriver det slik:

Det var Tobias Lindström som fikk Vålerenga på skinner i denne kampen foran over tusen tislkuere denne kvelden.  I løpet av seksten sekunder tidlig i første periode satte han inn de to første VIF-scoringene bak et forvirret Lillehammer-lag. Stefan Espeland var pasningslegger til begge scoringene.

Det betyr at du også denne fredagen kan melde til sjefen at «du må på hytta og måke snø  på taket, det er helt krise» så du rekker kampen på Lillehammer. Pucken droppes 19:00.

Full forvirring i Norges fotballforbund

Det er en kjent sak at Norges fotballforbund helst vil ha seriestart første nyttårsdag og cupfinalen lille julaften. Heldigvis så modereres de til en viss grad, men for å unngå at hele gjengen på Ullevaal havner gråtende i fosterstilling under kontorpultene sine har man gått med på å starte sesongen allerede i morgen. I morgen er det 10. mars. I morgen er også femmila i Homlemnkollen.

For de som er litt usikre på hva femmila i Holmenkollen er, så er det altså et av de mest episke langrennsløpene i verden. Og det foregår i Oslo.

Denne dagen starter også årets Eliteserie. Allerede nå har forbundet valgt å utsette to kamper i andre runde. Det er kampene mellom Sandefjord-Ranheim og Stabæk-Start. Bakgrunnen er at det er mars og vinter i Norge. Eller «ekstraordinær værsituasjon» som forbundet kaller det:

Bakgrunnen er den ekstraordinære værsituasjon med mye snø på arenaene og dårlige værutsikter. Basert på situasjonen i dag og værutsiktene er det en betydelig risiko for at kampene ikke kan gjennomføres som planlagt.

Det er så man ikke tror det er sant.

Når det gjelder helgas runde planlegges det at den skal gå som oppsatt:

Akkurat nå ser runde 1 ut til å gå som planlagt. Uansett er man så nærme avspark at eventuelle endringer besluttes av dommeren på arenaen.

Vålerengas supportere skal som kjent til Kristiansund og det er mandagskamp. De får en busstur over vinterfjell og reisen vil bli strabasiøs. Dersom de kommer frem til stadion og da får beskjed om avlyst kamp tror Dagboka det ligger an til mytteri. Bussen vil da umiddelbart sette kurs for Ullevaal hvor kontorene til NFF blir kuppa og pampene nektet adgang. Det vil jo selvsagt ikke ha noen effekt, hele kostebinderiet sitter vel på La Manga og nipper Sangrial. Kinky nurse toys the patient 039 s prostate while milking his boner Teenie is enticed and screwed with excitement The greater amount orgasms the more excellent Blonde student gets nailed on the desk Hunk is getting his hard dingdong sucked by angel Sextractive Japanese whore Eri Minami sings in karaoke while a rapacious daddy eats her pussy tamilsex fortnite rule 34 Unexpected office fuck on the floor Busty masseuse gives footjob Going even deeper Spurting jizz all over his friend 039 s mom 039 s ass Agreeable chicks enjoy pissing in their sex games Brunette model finally fingering herself Pretty hottie babe In Dagboka håper nesten de gjør det, INGEN som befinner seg i Norge er forundra over at det er vinter på vinteren.

Når det gjelder Ullevaal ville jo en opplagt løsning være å avvikle samtlige Eliteseriekamper de fire første rundene på Ullevaal stadion. Der har de både undervarme, overvarme og vekstlys for gresset. Spenn til å fyre hele greia, samt skifte herpa gressdekke har de også.

Sesongkortsalget maler videre

Vålerengas damer frister med sterkt rabatterte sesongkort dersom de får solgt 300 stykker i salgsperioden. Det er fjorten dager igjen og de har akkurat nå solgt 145 stykker. Det ser med andre ord ut til at dette går veien Vålerenga håper.

Ikke sitt på gjerde og vent, sikre deg sesongkort til Vålerenga første (hele) sesong på egen stadion. Kjøp ditt sesongkort her.

Vålerenga i dag

Lillehammer, det er dit du skal dra.

 

Legg igjen en kommentar