Dagboka onsdag 7. mars 2018

HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY!! I dag er det KUN ishockey som gjelder. Iskrigerne spiller den fjerde kampen i kvartfinaleserien mot Lillehammer. Til nå har gutta røket på tre strake tap. Det har vært tre kamper hvor vi stort sett har holdt følge med, og til dels spilt bedre enn LIK i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 7. mars 2018»

HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY HOCKEY!!

I dag er det KUN ishockey som gjelder.
Iskrigerne spiller den fjerde kampen i kvartfinaleserien mot Lillehammer. Til nå har gutta røket på tre strake tap. Det har vært tre kamper hvor vi stort sett har holdt følge med, og til dels spilt bedre enn LIK i fem mot fem, men Lillehammers gameplan har så langt funka som snus for dem. Den går ut på å sette seg selv i den posisjonen at man får så mye overtallsspill som mulig. Vi skjønner dem godt vi. De er jo tross alt ligaens desidert beste powerplay-lag.

Skal vi få flere matcher i dette sluttspillet så må gutta ikke bare spille med hjertet sitt utenpå drakta. De må også spille med IQ og disiplin. De må opp i ringa og nekte Lillehammer powerplay. Vi har sagt det før og vi sier det igjen: Vi har nok kvaliteter i laget til å slå Lillehammer, så lenge vi unngår unødvendige minutter i isboksen.

Dagboka krysser også fingra for at Roy og Espen ser ann kvaliteten på de mange ulike linjene dommerne til nå har lagt seg på denne kvartfinaleserien, og ikke mister hue av frustrasjon der de står i boksen. Men heller har en plan på å endre taktikk etter hvilken standard dommerne har bestemt seg for å prestere etter. Om Dagboka skulle sende en melding til Roy, Espen og resten av gutta før kampstart i dag så er meldinga: DON’T GET MAD – GET EVEN!

Face off er klokken 19.00 i Furuset Forum. Ta med deg kompiser, familie og bekjente. Gutta trenger all den støtten de kan få. I kveld skal ikke Vålerenga spille med 6 spillere. I kveld skal de spille med 7 – Gutta på isen og oss på tribuna!! Møt opp i god tid og la det bli skikkelig ubehagelig for Lillehammer å spille mot et Vålerenga som har den blå veggen i ryggen! La composante principale de Kamagra est Sildenafil. Sildenafil affecte la réponse à la stimulation sexuelle. Ce médicament est utilisé pour traiter le dysfonction érectile (l’impuissance) chez les hommes et pour le traitement d’hypertension artérielle pulmonaire.

Vålerenga i dag
Den som gir seg er en dritt! Vi tar alle turen til Furuset Forum klokken 19.00.
Ja…vi veit…Klanen har årsmøte i dag, men når de legger årsmøtet sitt til samme dag som hockeylaget spiller avgjørende kvartfinale på egen is, så kan de skylde seg selv om folk ikke møter opp. For de klansmedlemmene som er skikkelig hockeypunch føles nok den årsmøteinnkallelsen ikke som en invitasjon til deltakelse i klansarbeidet men en unvitation…som det så fint heter på engelsk.

ALLE MANN TIL FURUSET FORUM!

Legg igjen en kommentar