Dagboka mandag 5. mars 2018

Hockey-gutta spiller viktig kamper i sluttspillet, Klanen skal ha årsmøte og fotballen begynner snart å rulle på ordentlig. Det har ikke gått iskrigernes vei i kvartfinaleserien mot Lillehammer. To tap på like mange kamper gjør at Vålerenga må ha seier i kveldens kamp i Kristins hall. Blir det tap der er det takk og farvel etter … Fortsett å lese «Dagboka mandag 5. mars 2018»

Hockey-gutta spiller viktig kamper i sluttspillet, Klanen skal ha årsmøte og fotballen begynner snart å rulle på ordentlig.

Det har ikke gått iskrigernes vei i kvartfinaleserien mot Lillehammer. To tap på like mange kamper gjør at Vålerenga må ha seier i kveldens kamp i Kristins hall.

Blir det tap der er det takk og farvel etter siste hjemmekamp onsdag 7. mars. Blir det seier kan det være kampen som snur det. Uansett hvordan du snur og vender på det blir altså onsdag 7. mars en ekstremt viktig hockeydag.

Enten blir du med og heier fram til to nye kamper og mulig avansement til semifinalen eller så blir du med og sier farvel til gutta etter en litt for kort hockeysesong.

Klanens årsmøte 7. mars

Utfordringa med onsdag 7. mars er Klanens årsmøte. Samtidig som Vålerenga hockey spiller en drit viktig kamp i sluttspillet har Klanen årsmøte. Møtet starter 18:00 i Intility arena, kampen starter 19:00 i Furuset forum. Du kan rekke begge deler, men da må de rushe gjennom møtet og du må kjøre dritfort til Furuset.

Mer informasjon om årsmøtet finner du her.

Egentlig burde ikke denne problemstillinga oppstått. Vi veit det er vanskelig å finne datoer som ikke kræsjer med noe, men det burde være mulig å se på potensiell terminliste for hockeyen.

Nå setter Klanen supporterne i en ganske vanskelig situasjon. På den ene siden oppfordrer de folk til å delta i organisasjonsdemokratiet, på den andre siden vil de ha flest mulig på hockeykamp. Det blir vanskelig når en av de viktigste kampene denne sesongen skal spilles.

Aller helst burde årsmøtet gått i morgen eller på torsdag. Hva folk vil gjøre er helt opp til enhver, Dagboka er ikke sikker selv.

VG tipper Vålerengas plass i Eliteserien

Vi skal ikke avsløre hvor de plasserer Vålerenga, men de mener klubben ender på 6. plass.

Vålerenga blir tippa under Sarpsborg 08 og over LSK. Skjønt, bønda litt nord for Oslo får like stor poengsum som VIF.

VG gir Vålerenga en del treere på terningene. Keeperplass og trener får høyest poengsum der VGs tippere har trilla firere. Det er vel ikke helt borte vekk.

På ressurser får Vålerenga bare tre. Litt lavt, kanskje, men det er greit med tanke på helt ny stadion og en helt ny hverdag.

Hvor vi tipper Vålerenga får du nærmere sesongstart. Det blir gøy!

 

 

Legg igjen en kommentar