Dagboka tirsdag 27. februar 2018

Dagens dagbok passer best til en god kopp kakao, beina godt under pleddet og mentalt klar for hockey og fotball. Velkommen til kosetirsdag. La oss starte med hockey. I kveld er det Vålerenga mot Lørenskog i Furuset Forum. Alle matcher er viktige, men tar Vålerenga alle tre poenga i denne kampen OG Stjernen tar tre … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 27. februar 2018»

Dagens dagbok passer best til en god kopp kakao, beina godt under pleddet og mentalt klar for hockey og fotball. Velkommen til kosetirsdag.

La oss starte med hockey. I kveld er det Vålerenga mot Lørenskog i Furuset Forum. Alle matcher er viktige, men tar Vålerenga alle tre poenga i denne kampen OG Stjernen tar tre poeng mot Manglerud/Star vil Vålerengas hockeykrigere sende Lørenskog ned på kvalik.

Klanen har skrevet litt om dette, og vi er dønn denige. Send møkka ned. Lørenskog er et lag som aldri klarer noe som helst. De klarer ikke rykke ned sjæl, de klarer ikke å betale regninger, de klarer ikke å vinne sluttspill. Eneste de har klart er å stikke av med Vålerenga-spillere. Takk skal dere ha; lukk døra etter dere på vei ned.

Dette kan DU være med på. Retterstedet er Furuset forum, og tidspunktet er 19:00. Vi sees på tribunen!

Kjelsrud Johansen på vei ut?

BA kan i dag melde at Brann og Vålerenga er i samtaler om en overgang for Henrik Kjelsrud Johansen. Dette er selvfølgelig behørig diskutert på forumet. Dagboka syns dette egentlig høres helt greit ut. Johansen er en fin fyr som jobber mye, men han scorer for lite.

Henrik Kjelsrud Johansen jubler for scoring mot Haugesund.
Henrik Kjelsrud Johansen jubler for scoring mot Haugesund.

I tillegg har Vålerenga en hel haug med spisser. Fitim Azemi, Sam Johnson og potensielt Peter Michael er alle regna som hakket bedre. Stallen skal kuttes og da må noen ut. Noen kan fort være Henrik Kjelsrud Johansen. Ikke putt mot oss, a’!

Eliteserien fantasy-liga

Vi har notert oss at det er ønske om ny liga i fantasy-spillinga. Det skal vi selvfølgelig få oppretta. Det kommer, det kommer, vi skal bare bli ferdig med dagens møter.

Vålerenga i dag

Furuset forum kl. 19:00. Kjøp billetter på forhånd og vær tidlig ute. Ellers er det snart kick-off og treningskamp på Intility Arena. Det skjer lørdag 3. mars. Husk lange underbukser.

Legg igjen en kommentar