Dagboka onsdag 17. januar 2018

Dagens oppskrift er: Puck, Innebandy, jobbsjansen og skabb. Puck ENDELIG har klubben fått reklame på isen i Ungdomshallen. Klubben sliter med kronasjene og vi syns det er storveis og kjempe flott at det endelig triller inn noen kroner på reklame på den isen også. Markedsavdelinga skal ha kudos for det der! At Vålerenga Hockey satser tungt på … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 17. januar 2018»

Dagens oppskrift er: Puck, Innebandy, jobbsjansen og skabb.

Puck
ENDELIG har klubben fått reklame på isen i Ungdomshallen. Klubben sliter med kronasjene og vi syns det er storveis og kjempe flott at det endelig triller inn noen kroner på reklame på den isen også. Markedsavdelinga skal ha kudos for det der!

At Vålerenga Hockey satser tungt på talent og spillerutvikling veit vi. Det jobbes knallhardt, målrettet og veldig veldig bra på tvers i klubben. At unga er fremtida er ikke ord som brukes i fest-taler. Det virker som det er et mantra som gjennomsyrer det daglige sportslige arbeidet i klubben. Et eksempel er forrige ukes besøk av landslagstrener Petter Thoresen. Han stilte på skills trening med U13-U18 laget og kjørte treninga. Vi regner med at Thoresen forlot gutta med input på elementer de må jobbe mer med i treningshverdagen og at gutta fikk mange gode og nyttige tips.

Det er kult for spillerne på de aldersbestemte lagene at de får oppleve å bli trent av landslagstreneren. Det er bra for motivasjon og viljen til å satse. Det forteller også spillerne at de er i en klubb som bryr seg om utviklingen deres og at også aldersbestemte lag blir sett og satsa på.

Om dette her var kult for spillerne så vedder VPN-redaksjonen at det også var kult for Petter Thoresen. Som landslagstrener er det nok inspirerende å ta en liten fot i bakken og se Norges fremtidige landslagspillere jobbe hard, leke og ta til seg råd og vink.

Tap for U20
I går spilte U20 gutta mot LØK i hjemme i Ungdomshallen. Det ble et surt 2-3 tap. Det meldes om at det var en straffebom og en keepertabbe som var tunga på vektskåla som tippa i vår disfavør. Å tape er alltid kjipt. Vi er sikre på at gutta raskt børster det av seg og er oppe i ringa igjen!

Vålerenga mot Lillestrøm Lillestrøm Lillestrøm Dærtara!
Førstkommende fredag drar Vålerenga Innebandy fram køllene. Det er bønda fra Lillestrøm som står på den andre banehalvdelen. Denne kampen VIL gutta vinne. Vi regner med at de ikke bare vil vinne kampen men også hver eneste duell!!

Som du veit så er det mye vi kan si om Lillestrøm. Men denne gangen lar vi Bare Egil gjøre det for oss…

Det blir ikke en bedre inngang på helga enn dette her. Du rekker både hjemom og ta en pils før kampstart. Kampen i Teglverket begynner nemlig klokken 20.00.

Sjekk vaksinasjonskortet
Bare en ting før du drar med deg slekta og kompiser opp til Teglverket. Sjekk vaksinasjonskortet. Romerikets Blad melder nemlig om skabbutbrudd i Lillestrøm.
https://scontent.fosl1-1.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/26913912_10211890633246073_972505947_n.jpg?oh=c8d0464320691c824bac455424454c27&oe=5A61957D
Skabb er vel den kliniske medisinske termen. Vi andre kjenner dette som «Lillestrøm-supportere». Dette er egentlig ikke noe nytt. Vi har sett det før…i Bergen. Da var det en litt annen variant av skabben som folkehelsemyndighetene advarte mot, nemlig «Brann-supportere». Essensen var uansett den samme.

Jobbsjansen
Jobbsjansen og Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn søker ungdom mellom 17 og 25 år som står uten skoleplass eller jobb. Du må være registrert som arbeidssøker, være motivert for å komme deg ut i jobb og du må være bosatt i Oslo. Les mer om jobbsjansen på klubbens sider.

Vålerenga i dag
I kveld er spiller fotballgutta treningskamp mot Xamax. Avspark er klokken 16.00 og vises på Bohemen.

Ellers rydder vi timeplanen for i morra. Da reiser Iskrigerne over bygrensa for å ta med seg tre poeng fra Bordtennishallen borte i Lørenskog. Kampstart er klokken 18.30

Legg igjen en kommentar