Dagboka mandag 11. desember 2017

Det skjer en del i Vålerengas fotballverden (Lundstrøm, Tandberg og Skiri ser ut til å være tapt), og hos damelaget kommer landslagsspiller inn. Hockeyen gikk på et knepent 3-4-tap mot Sparta. Vålerenga kjempet seg tilbake i kampen mot Sparta, men tabelltoeren i eliteserien la grunnlaget for 4-3-seieren i midtperioden, skriver NTB. Dermed ble det sju strake … Fortsett å lese «Dagboka mandag 11. desember 2017»

Det skjer en del i Vålerengas fotballverden (Lundstrøm, Tandberg og Skiri ser ut til å være tapt), og hos damelaget kommer landslagsspiller inn. Hockeyen gikk på et knepent 3-4-tap mot Sparta.

Vålerenga kjempet seg tilbake i kampen mot Sparta, men tabelltoeren i eliteserien la grunnlaget for 4-3-seieren i midtperioden, skriver NTB. Dermed ble det sju strake seire på Vålerenga, og ikke åtte. Har du ikke lest det du trenger om kampen, kan du klikke her.

Robert Lundstrøm

AIK är bara små detaljer från att göra klart med högerbacken Robert Lundström från Vålerenga, vilket Sportbladet var först med att avslöja. Vad jag hör är den värvningen i princip klar och den enda som återstår är att klubbarna ska komma överens, skriver Expressen.

Dagboka kan ikke annet enn konstatere at når svenske aviser og nettsteder skriver dette, er det all grunn til å tro at Lundstrøm er på vei bort. Dermed selges en 28-årig back etter to og en halv sesong selv om han har kontrakt med Vålerenga ut 2018. Robert vil tydeligvis til Sverige, og da selger Ronny selv om han kunne beholdt han ut 2018.

[poll id=»44″]

Morten Tandberg

– I utgangspunktet ønsker jeg å være hovedtrener. Man er aldri helt låst og bundet til en fotballkontrakt som spiller eller trener dersom det oppstår muligheter, men man føler seg personlig bundet til oppdraget hvis man går inn på en treårskontrakt. Nå har jeg muligheten til, på en fin og ufarlig måte, å søke nye utfordringer, sier Morten Tandberg til lokalavisa i Bærum.

Treårskontrakten er ferdig og Deila vil åpenbart ikke fortsette med han, eller kan det være at Morten selv velger å gå for å bli hovedtrener?

Jørgen Ingebrigtsen

Klubben skriver at 39-åringen fra Harstad har lang fartstid i norsk fotball og kan i tillegg til år med erfaring, skilte med en doktorgrad i human fysiologi. Han er altså ny sportssjef i klubben. Vi nevner også at Jørgen kunne presentere den gamle Vålerenga-treneren Lars Tjernås som ny sjefsspeider i Vålerenga.

Amund Skiri

Slik Sunnmørsposten forstår det, skal Amund Skiri ha fått beskjed om at han ikke er ønsket videre i Deilas trenerteam. Artikkelen ligger bak betalingsmur, og klubben har ikke sagt noe om dette. Avisa skriver: En mulighet skal være at Skiri blir omplassert i klubben, mens den andre kan være en sluttavtale. Skiri sier selv til Sunnmørsposten:

– Jeg har ikke lyst å si så mye om dette. Det er naturlig å diskutere neste sesong når sesongen er over, der sammensetningen av trenerteamet er en del av diskusjonen, sier Skiri til Sunnmørsposten.
– Skal du være med videre i klubben neste år? 
– Jeg har ei kontrakt med klubben videre. Jeg flyttet hele familien ned til Oslo, så det vil være veldig spesielt om vi skal endre på det nå. Men i fotball vet man aldri, der planlegger man bare innenfor det man har kontrakt for. Plutselig kan det skje noe mellom årene, men foreløpig planlegger jeg ikke så mye annet, sier han.

Isabell Herlovsen

Isabell Herlovsen går fra Kina til Vålerenga. NRK har intervjuet henne.

– Hvorfor valgte du Vålerenga?

– Det var de som kom med de beste betingelsene. Jeg gleder meg til å starte opp med Vålerenga. Klubben har veldig mye spennende på gang, sa hun.

Dagboka er ikke vilt glad for å lese at det var de beste betingelsene som avgjorde dette. Samtidig vil det være naivt av oss å tro at gode spillere velger Vålerenga bare fordi det er noe spennende på gang. Ideelt sett har alle fotballspillere et romantisk forhold til alle klubber de velger, og det styrer deres valg. Men slik er det selvsagt ikke. At hun gjenforenes med gamletrener’n (Monica Knudsen).

Vålerenga i dag

Det er ikke så mye Vålerenga i dag, men i dag er det trekning av 8. delsfinalene i Champions League. Så vi stiller det opplagte spørsmålet: Når spiller Vålerenga Champions League?

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar