Dagboka mandag 4. desember 2017

Ny hockeyeseier i helgen, det var visst den femte på rad. Ellers har Pors sagt nei til Vålerengas bud på deres spiller, og det er ikke mulig å gjøre noe annet enn å nyte at Eirik Bakke skal lære folk å oppføre seg. – Ja, vi er godt trent, sier VIF-trener Roy Johansen, som endelig … Fortsett å lese «Dagboka mandag 4. desember 2017»

Ny hockeyeseier i helgen, det var visst den femte på rad. Ellers har Pors sagt nei til Vålerengas bud på deres spiller, og det er ikke mulig å gjøre noe annet enn å nyte at Eirik Bakke skal lære folk å oppføre seg.

– Ja, vi er godt trent, sier VIF-trener Roy Johansen, som endelig ser et lag som er inne i en flytsone etter mye motgang. Og kjernen i suksessen nå er at laget nesten er umulig å score på. Keeper Steffen Søberg tar det som kommer, skriver Dagsavisen i en fin sak om gutta.

Lørdag ble det 4-0 over Stjernen.

Vålerenga er nå på femte plass med god margin til Stavanger (som vi møter borte allerede i kveld) på sjette plass. Faktisk er det mulig å spise seg oppover tabellen også, så fjerde plass er faktisk ikke helt urealistisk. Men nå er dagboka først og fremst veldig happy for at andre spillere tar ansvar når etablerte spillere er skada. Vi nyter.

Tobias Lauritsen

Pors-spissen Tobias Lauritsen scoret 32 mål siste sesong, inkludert hele sju hat trick. Nå er han ønsket av Odd og Vålerenga. Lokalavisa TA skrev i går at Pors har takket nei til Vålerengas bud.

– Vi må ha det vi skal ha for en sånn spiller. Tiden da vi ga bort spillere er forbi. Vi vil ikke gi bort spillere, sier Skredtveit, som ikke ønsker å kommentere størrelsen på budet Vålerenga fikk avslått.

Eirik Bakke

– Ha deg vekk, din alkis, sa Rekdal i 2009 til Eirik Bakke etter at sogndølingen på sympatisk vis påsto at en Vålerenga-spiller filmet og at Rekdal bare syter og syter. I helgen havnet Eirik Bakke igjen i munnhuggeri etter at en Ranheim-spiller sa at Sogndal spilte rævvafotball.

– Jeg har aldri vært borti et sted det er så lite respekt. Måten Ranheim oppfører seg mot oss i dag, det har ikke noe med fotball å gjøre. De står og skriker oss opp i ansiktet etter at vi har tapt, sa Bakke til VG.

Sympatiske Eirik Bakke nektet etterpå å akseptere en unnskyldning fra Ranheim-spilleren. Er det mulig, tenker denne dagboka.

Helt uavhengig av Bakkes talentløse oppførsel rundt omkring, tenker dagboka at det er slettes ikke noe tap for norsk fotball at et ultradefensivt Sogndal-lag med spillere fra Guinea, Montenegro, Ghana, Nigeria, Danmark, Frankrike, Estland og England rykker ned fra eliteserien.

2. divisjon

Vålerenga havnet i en tøff 2. divisjonsavdeling, avdeling 2 (begge avdelingene er forsåvidt ganske tøffe, da): Arendal, Brattvåg, Bryne, Egersund, Fløy, Hødd, KFUM Oslo, Kjelsås, Nardo, Skeid, Stjørdals-Blink, Vard Haugesund, Vidar og Vålerenga 2.-lag.

Det kommer til å bli en lang kamp mot å unngå nedrykk, og tre fine lokaloppgjør mot Skeid, Kjelsås og KFUM Oslo. Favoritter i avdelingen er antagelig Arendal, Hødd og Bryne.

Årets arrangør

Årets arrangør i Eliteserien er kåra, og fredag formiddag ble det klart at Vålerenga er best i landet. Med tanke på at klubben flytta inn på ny stadion midt i sesongen, er dette meget imponerende, skriver klubben.

Gutta har ferie

Vålerengas spillere har nå ferie, og første trening skjer ikke før 8. januar i Vallhall. Fire dager senere kommer Strømmen på besøk for første treningskamp. Silly Season er offisielt åpnet.

Vålerenga i dag

Sjekk ut Sportskanalen kl 19 for å få med deg Oilers mot Vålerenga.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar