Dagboka mandag 27. november 2017

Fotballsesongen er over og hockeysesongen lever videre. 11. mars starter eliteserien i 2018, og som vanlig er det nye muligheter neste år.  – Jeg skal ikke ned. Da legger jeg heller opp, sa Christian Grindheim til NTB etter 2-5 for Sogndal i går. Han avviste at det er aktuelt å være spillende trener i Skeid, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 27. november 2017»

Fotballsesongen er over og hockeysesongen lever videre. 11. mars starter eliteserien i 2018, og som vanlig er det nye muligheter neste år. 

– Jeg skal ikke ned. Da legger jeg heller opp, sa Christian Grindheim til NTB etter 2-5 for Sogndal i går. Han avviste at det er aktuelt å være spillende trener i Skeid, og at ingen andre klubber enn de som er i eliteserien neste år, er aktuelle. Samtidig har Ronny Deila sagt at han utelukker ingen ting når det gjelder om Grine-pelle fortsetter i Vålerenga.

Siste serierunde: Strømsgodset tapte for Aalesund, Rosenborg tapte for Odd, Stabæk tapte for Viking og Vålerenga tapte for Sogndal. Ja, det er skuffende å tape, ikke minst 2-5, men sånn er det i fotballen. Det går opp og ned, og i går gikk det kraftig ned.

Jonatan Tollås Nation sa vel det som er å si på klubbens sider i går, etter at han før Sogndal-kampen sa «det blir en karakter-test»:

– Det er en pinlig opptreden av oss i dag og helt fullstendig karakterløst. Vi blir tatt på senga gang på gang, sier en skuffet Jonatan Tollås Nation før han legger til:

–  Det var Christian sin siste kamp, og det er veldig surt at vi andre ikke klarer å stå opp og gi han den avskjeden han fortjente. I tillegg må jeg beklage til alle supporterne som tok turen til Sogndal og som har støtta oss gjennom hele sesongen. Dette var pinlig og ikke noe vi kan være bekjent av, sa han.

Hockey-seier

Men i hockey har vi nå fem seire på de seks siste kampene, og i går ble Manglerud slått for første gang denne sesongen. Ja, det går opp og ned i livet, og som Vålerenga-patriot veit du alt om akkurat det. Keeper Steffen Søberg fikk mye ros etter kampen i Furuset forum, og det skjønner du når skuddstatistikken endte 27-29.

Vålerenga-damene satser

Tidligere LSK-trener Monica Knudsen overtar som hovedtrener i Vålerenga  og tidligere landslagstrener Eli Landsem blir ny sportssjef.

– Klubben har vedtatt å være Norges ledende klubb på jente- og damesiden innen 2020. Prosjektet har vokst raskt, og vi har hatt fremgang. Nå er tiden inne for å ta neste steg, og vi skal være langt fremme i den utviklingen som nå skjer i norsk kvinnefotball, sier Runar Kvernen, styremedlem og leder av Sportslig utvalg for Damer toppfotball, til klubbens sider.

Dagboka kan bare gratulere og synes det lukter svidd av satsingen. Så får vi håpe det følger noen midler med også. Uansett: Dritkult.

Eirik Bjærke slutter

Eirik Bjærke har vært Vålerengas fysiske trener og medisinske koordinator siden 2007. Etter ti år i klubben er fysioterapeuten nå klar for nye oppgaver. 39-åringen er ansatt som ledende fysioterapeut på Medical city på Løren. Det skriver klubben.

Vålerenga i dag

Tenk på framtida. Vålerenga har vært alt for ustabile i år, og vi må finne en form for stabilitet framover. Samtidig er det greit å huske på at Ronny Deila brukte tid på å bygge Strømsgodset. Hans første år som hovedtrener førte til 11. plass (siste år med 14 lag i ligaen) i 2008, deretter 12. plass før det ble 7. plass i 2010, 8. plass i 2011, 2. plass i 2012 og 1. plass i 2013.

 

 

Legg igjen en kommentar