Dagboka mandag 13. november 2017

I kveld er det kamp mot Storhamar i Furuset forum. Kampen starter klokka 19. Men dagboka klarer ikke å dy seg, og sveiper innom John Arne og Berit Riise. Tihi. Det er solgt så mange billetter til kampen mot Storhamar, at for aller første gang åpnes nå salget for billetter på den nye ståtribunen i Furuset Forum, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. november 2017»

I kveld er det kamp mot Storhamar i Furuset forum. Kampen starter klokka 19. Men dagboka klarer ikke å dy seg, og sveiper innom John Arne og Berit Riise. Tihi.

Det er solgt så mange billetter til kampen mot Storhamar, at for aller første gang åpnes nå salget for billetter på den nye ståtribunen i Furuset Forum, skriver klubbens nettsider.

Et oppgjør mellom de to rivalene er noe spesielt, og det ser man på billettsalget. Vil du sikre deg plass til kveldens match, bør du kjøpe billett på forhånd, skriver klubben.

Jonas snakker om matchen her, og forteller at de har hatt en ganske tøff treningsperiode. Han håper på revansj i kveld etter to tap mot Storhamar tidligere i år. Vålerenga har fullt mannskap igjen, og håper det gjør at laget holder i alle tre perioder.

Sosiale prosjekter

Vålerenga tar ikke medalje i Eliteserien, men de er best i Norge på sosiale prosjekter utenfor banen, skriver Dagsavisen. For som avisa skriver:

Det er lett å holde festtaler om sosialt engasjement, men Vålerenga har jobbet med dette i 20 år. Og helt konkret: Gatelag for rusavhengige er nå etablert i 12 klubber i Norge, VIFs arbeidstreningsprogram virker, kampen mot rasisme pågår kontinuerlig og man ser det er et økende problem i Øst-Europa. Det kan bli enda mer aktuelt med VM i Russland neste år.

For det klubber som Barcelona, PSG, Chelsea og Feyenoord (for å nevne noen) gjorde i to dager i forrige uke på Valle, var å utveksle erfaringer og sette seg ned i arbeidsgrupper og tenke nytt. Og lære av Vålerenga.

John Arne og Berit Riise

John Arne Riise er visstnok blitt fotballagent. Haha. Sorry, minimal Vålerenga-relevans her, men dette må bare kommenteres. Klipper inn en tilfeldig fyr som skrev på en Facebook-side:

Vi husker vel alle da mamma Riise lekte agent… ? Når det er sagt – Riise har vel vist at han har like god peiling på økonomi som Mor Theresa har peiling på langdistansevåpen… Ville vel ikke akkurat latt han forhandle kontrakt for meg.

Berit Riise ble Nordens første kvinnelige FIFA-agent da hun tok agenteksamen høsten 2000. I 2009 fortalte hun Dagbladet om hvor tett på du må være som agent:

– Jeg vet omtrent når mine to sønner har sex, så tett er jeg på mine to sønner. Det må du være som agent, sier Berit Riise.

Når det gjelder Riise-familien og økonomi, finnes utallige presseoppslag å velge i. Nettavisen skrev for noen uker siden:

John Arne Riise saksøkes av ekskona Maria Elvegård, og er under politietterforskning, etter å ha tappet kontoen til ett av deres felles barn for 483.000 kroner.

I helgen snakket ekskona på God Kveld Norge på TV2. I et såkalt åpenhjertig intervju hevder Maria Elvegård at John Arne Riise ikke betaler barnebidrag, og at han ikke har kontakt med deres to felles barn.

Hvorfor dagboka fråtser i dette? For å få fram det enkle poenget at er du en ung og lovende fotballspiller, og trenger hjelp av en agent, så er dagbokas klare råd: Ikke velg John Arne Riise. Men så klart, vi nevner det jo også fordi i fotballens enorme univers finnes det mange artige skapninger.

Vålerenga i dag

Det er grunn til å tro at det blir «mætt fjøs» i Furuset forum når Groruddalen fylles opp med traktorer og skurtreskere i gult og blått fra Hamar. Vit når du bør være til stede, og se heller Italia og Sverige på skjermen fra kl 2045, altså ETTER hockeykampen. Men TV2 Sportskanalen viser hockeykampen direkte, altså.

 

 

Legg igjen en kommentar