Dagbok mandag 16. oktober 2017

Det er mandag. Det er morra og det er null antydninger til blues. Både fotballen og hockey spaserte inn en overlegen 5-1 i går. Denne uken kan bare komme med vekkerklokker, regnvær og rim på ruta om morgenen. Kunne ikke brydd meg mindre for jeg holder med Vålerenga! Vi har aldri tapt på Intility Arena … Fortsett å lese «Dagbok mandag 16. oktober 2017»

Det er mandag. Det er morra og det er null antydninger til blues. Både fotballen og hockey spaserte inn en overlegen 5-1 i går. Denne uken kan bare komme med vekkerklokker, regnvær og rim på ruta om morgenen. Kunne ikke brydd meg mindre for jeg holder med Vålerenga!

Vi har aldri tapt på Intility Arena
Nok en kamp på Intility Arena og nok en seier. De siste sesongene har Vålerenga hatt en formidabel evne til å slippe inn et mål tidlig. Denne kampen ble vi servert tidlig. 2 slappe i stappe satt i nota bak Andreas Lie for det var gått 8 minutter. Der fikk alle dere som kom litt seint og svingte innom pølseboden en lærepenge.

Kampreferatet i sin helhet kan dere lese HER

Måla kan sees HER

Dagbladet fokuserer naturlig nok på Chidi Ejuke i dag. Han var knallgod i går og putta 2 ganger. Ronny sier blant annet

«Han har kraft, tyngdeoverføring og god fotballforståelse. Her er det en juvel som vi skal bruke tid på å få enda bedre»

For AAFK er situasjonen ganske prekær nå. De har kjørt seg skikkelig ned i sumpa, men har et ess i ermet i Haltur Trebeinsson, som endelig virker å være i kampform.

Drømmekampen
Drømmekampen ble spilt før Vål’enga – AAFK. 33 unger skulle møte Jakob Glesnes og Sigurd Rosted til dyst. Unga vant 6-0

Niklas Castro
Niklas Castro opplever suksess i XXX om dagen. Han er nå inne på toppscorerlista med 10 mål

1-5 i Askerhallen
Vål’enga gjestet den overlegne serielederen Frisk Asker i går og de fleste forventet vel en ganske enkel hjemmeseier. Den gang ei.

Riktignok tok de ledelsen 1-0 i power play, men derfra og inn var det bare Vål’enga. Måten vi fikk 1-1 var orgasmisk. Ahlholm vant tilbake puck i offensiv sone og får dytta pucken til Ask.  Ask har øyne i nakken og ser Lindström på som sklir inn over droppsonen på motsatt side. Lindström inter skudd, Dahlgren rykker ut for å gjøre målet mindre. Linström passer tilbake til Ahlholm som nå står naken i slotet. I det pasningen til Ahlholm kom ser man Dahlgren i kassa resignerer. Han vet han er noe sånt som 8 m feilplassert. Det var så pissing det.

Ahlholm scora for øvrig hat-trick i går så han er overlegen toppscorer i Vålerenga med 8 mål. 14 pinner skrapa han sammen forrige sesong, så dette blir nok en klar forbedring.

Alle måla kan sees HER

Selv om starten var begredelig så er vi etter et par gode kamper plutselig forbi Stavanger. Alltid digg å være foran den kjønnsløse plastikklubben.

Seier og tap blant breddelaga
U18 tapte i går for Lillehammar. Det var en jevn affære der Vålerenga ledet 3-2 i 3. periode, men likefullt tapte 3-4. Den store beholdningen fra kampen får være at Calle Spaberg-Olsen putta 2 mål mot spillere som er 3 år eldre enn ham.

For U15 gikk de bedre. De vant 1-3 mot Furuset og Filip Florberg Sikela satte sesongens andre mål. Jeg tror ikke jeg gjetter feil om jeg gjetter at han er sønn av Lubos Sikela.

Folle er ferdig
I kategorien nå skal vi se på kjendiser gjøre ting de ikke kan så har vår egen Erik Follestad Johansen deltatt i Kom skal vi danse. Han har jo klart seg sånn tålelig bra frem til nå, men i går røyk han ut.

Vålerenga i dag
Utover at vi skal sørge over at Folle er ferdig i Dansefeber så kan du bruke litt av tiden din på å lese hvordan det gikk da Vålerenga dro ut til Follo på klubbesøk.

Legg igjen en kommentar