Dagboka fredag 13. oktober 2017

Det er fredag og livet er bare gaver. Hvor ofte kan man si det i Vål’enga? Ikke ofte, men dette er en av disse dagene. Fotballgutta vant, hockeygutta vant, u-20hockeygutta vant, u19 trollsgutta vant alt og så sender vi en haug med u-17-spillere ut av landet. Seier mot LØK Foran 952 tilskuere i Furuset Forum … Fortsett å lese «Dagboka fredag 13. oktober 2017»

Det er fredag og livet er bare gaver. Hvor ofte kan man si det i Vål’enga? Ikke ofte, men dette er en av disse dagene. Fotballgutta vant, hockeygutta vant, u-20hockeygutta vant, u19 trollsgutta vant alt og så sender vi en haug med u-17-spillere ut av landet.

Seier mot LØK
Foran 952 tilskuere i Furuset Forum kledde Vålerenga av LØK lag for lag. Til slutt stod dem ribba med 5 i sekken. Målscorere i denne kampen var Stene, Eidstedt, Olsen, Fabian Gunnarsson og Ylven. Ask fortsetter sin imponerende poengfangst og logga to nye assist i dag.

En annen som fikk anerkjennende nikk i går var Marcus Ekberg. Mot slutten av kampen ble det noe gruff og Ekberg gjøv løs på Martin Vaatakainen. Ekberg veier 75 og Vaatakainen er en rugg på sikkert 100 kg.

Mål og høydepunkter fra kampen finner du HER.

Seier mot LØK del 2
Også U-20 tok seg enkelt av LØK i går. De vant 2-4 i Pingponghallen ute på Lørenskog. Calle Spaberg Olsen scorte nok en gang og har nå 5 mål på 6 kamper for U-20…og han har akkurat rukket å fylle 15 år. Som storebror Colin så er han sønn av tidligere Vålerengatrener Svenna Olsen. Ingen tvil om far har noen sinnsjukt kontrollerte svømmere.

De tre andre måla ble satt inn av Lars Erik Francke-Enersen, Filip LaLande og Hans Hagen.

Nedsabling av Haugesund
Samtidig med overkjøringa i Furuset Forum så høvla Vålerenga over Haugesund på Intility Arena. Stengel på putta på straffe. Det var etterlengta. Kjelsrud Johansen putta på et nydelig legg fra Lundström. Det var etterlengta. Juklerød limte blæra i korset. Det var etterlengta og bak så holdt vi nullen. Også det etterlengta.

Kampreferatet vårt finner du HER om du ikke har lest det alt.

Mål og høydepunkter finner du HER

Vålerenga Trolls U-19 seriemestere
Dette var egentlig klart etter forrige kamp mot Lura Bulls fra Stavanger, men gårsdagens kamp mot Åsane Seahawks markerte sesongavslutningen og ettersom Åsane ikke møtte opp så ble det walk over og 35-0 siste kamp.

VPN mer enn antar at manglende oppmøte fra Åsane sin side har en direkte sammenheng med at Bergen renner over av skabb og hele byen er satt i karantene.

Mere Trolls
7 spillere fra U-17-laget er tatt ut på U-17 landslaget som skal delta i Nordisk Mesterskap. Det er knall. Siden forbundet har en skrall økonomi må spillere som blir tatt ut på landslaget ut med en egenandel på 5000 spenn for å kunne delta. Dette dekker bl.a. de offisielle representasjonsklærne. En fiffig løsning. Vålerenga Trolls synes det er for gæli og spytter 1500 i potten ti hver spiller som har blitt tatt ut på tross av anstrengt økonomi. Det er knall.

Her har du en god kandidat til donasjoner Miguel El Fingro neste gang Tribuneshoppen skal støtte noen av laga som befinner seg under Vålerengaparaplyen.

Øl, kø og aldri mer kø, men mere øl
Pssst! Gastropub Øst. Pssst!

Sjekk ut denne a! Å stå i evigvedvarende 30 meter lang kø for å få øl er ikke noe en skikkelig pub kan være bekjent med!

Vålerenga i dag
U-15 spiller kamp i Ungdomshallen kl 20:00 i dag.

Vålerenga til hælja
Damelaget skal ut i kamp mot Trondheims/Ørn lørdag kl 15 på Intility Arena.
Herrelaget tar i mot AAFK søndag kl 18 på samme stadion.
Iskrigerne møter Frisk Asker i Askerhallen samme dag kl 17.

Legg igjen en kommentar