Dagboka torsdag 12. oktober 2017

Denne torsdagen lider vi valgets kvaler. Hva skal man velge? Hockey eller fotball? Vi er også bekymret over ståa både nede på Jordal og oppe på Furuset. Bekymringer gir rynker…og vi begynner å få mange av dem. Tricks no treats VPN redaksjonen har vært nede på Jordal og myst på forholda. Vi er sjokkerte. Les … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 12. oktober 2017»

Denne torsdagen lider vi valgets kvaler. Hva skal man velge? Hockey eller fotball? Vi er også bekymret over ståa både nede på Jordal og oppe på Furuset. Bekymringer gir rynker…og vi begynner å få mange av dem.

Tricks no treats
VPN redaksjonen har vært nede på Jordal og myst på forholda. Vi er sjokkerte. Les mer og se film fra Ungdomshallen og den midlertidige hallen her.

Furuset Forum
Som vi alle veit er har Vålerenga Hockey spilt hjemmekampene sine på dispensasjon så langt denne sesongen. Den siste dispensasjonen som ble gitt gjelder til 12. oktober – altså i dag. Det betyr at dersom utbedringene oppe  i Forum ikke er ferdige typ NÅ så er det betimelig å begynne å bli nervøs for om det  kan spilles kamp der oppe i kveld.

Med andre ord er dagens store spørsmål: Blir Furuset Forum klar til kveldens kamp? Det er bare å vente å se. VPN går sterkt ut fra at kommunen, klubb og forbund har såpass tett kontakt rundt denne utbedringa, slik at dispensasjon for kveldens kamp blir innvilga selv om man ikke skulle ha kommet helt i mål med arbeidet. Dog er dette et utbedringsarbeid som har drøyt ganske så lenge, så vi er litt skeptiske hvor velvillige forbund vil være dersom det viser seg at det er behov for ytterligere utsettelser.

Iskrigerne vs LØK 
Iskrigerne har på tross av alt kaoset rundt fasilitetene på Forum gjort seg kampklare. I dag møter de LØK.  Sist lagene møttes stakk LØK, som tyver i natten, av med seieren. Gutta tapte sure 5-4. Dette skal revansjeres. En som ikke stiller på isen når pucken droppes er Tallak Lyngset. Han pådro seg 3 kampers karante etter en av de faireste slosskampene vi har sett på lenge, i kampen mot Dragons. Fischer og Moflang er også ute av troppen. De er begge skada.

Selv om Tallak soner karante er vi sikre på at han stiller på tribuna i kveld. Kom stå med oss og syng Klubbsang 3! Det gjelder deg også! Klubben sliter både på og uttafor isen om dag, så dra med deg kompisen, unga, dragen og naboen og bidra du også. La det bli fest på tribuna og for omsetninga i kiosken.

Face off er klokken 18.30

Vålerenga vs Haugesund 
I kveld klokken 19.00 er det avspark på Intility Arena. Vålerenga tar i mot Haugesund. Hi henger å dingler i bunnen av tabellen, så dette er en kamp vi både bør og skal vinne. Kampen er med andre ord sjukt viktig og kan være avgjørende for at vi klarer å unngå kvalik. Dette gjelder vel alle kampa som spilles fremover. Så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid, både på matta og på tribben.

Om du har tenkt tanken å droppe matchen i kveld har vi en ting å si: GLEM DET!! Innfinn deg på kamp og vær en del av den blåe veggen. Vær klubbens 12 mann. Gutta trenger all den støtten de kan få. Vi skal berge plassen, og vi skal gjøre det sammen!

Livets paradokser
Det er paradoksalt at vi like etter ha oppfordra alle til å ta turen opp til Forum, oppfordrer alle til å stikke innom stadion for å se hengekampen mellom Vålerenga og Haugesund. Det er jævla kjipt at man som supporter er nødt til å velge Vålerenga over Vålerenga. Vi kunne sagt mye om dette her men det tåler ikke blodtrykket.

 

Vålerenga i dag
Vi driter i hva du velger i dag. Så lenge du velger Vålerenga.

Legg igjen en kommentar