Dagboka onsdag 04. oktober 2017

I disse landslagspausetider tar vi en kjapp oppsummering av uka så langt. Som kidsa sier: «#throwbackwednesday dagboka er servert!» Damelaget informerer Ja, du veit det Vålerenga-fotballaget som faktisk klarte å komme seg til en cupfinale?! De har følgende melding på sin Facebookside: «BILLETTER TIL CUPFINALEN: Vi har fått mange forespørsler vedrørende billetter til cupfinalen 18. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 04. oktober 2017»

I disse landslagspausetider tar vi en kjapp oppsummering av uka så langt. Som kidsa sier: «#throwbackwednesday dagboka er servert!»

Damelaget informerer

Ja, du veit det Vålerenga-fotballaget som faktisk klarte å komme seg til en cupfinale?! De har følgende melding på sin Facebookside:

«BILLETTER TIL CUPFINALEN:

Vi har fått mange forespørsler vedrørende billetter til cupfinalen 18. november. Vi vil legge ut informasjon om hvor og hvordan man skaffer seg billetter, så snart dette er klart.»

Det er bare å like sida deres og hive seg over billettsalget når det starter! «Vi skal vinne finalen»!

 

www.vannhull.no

Har ikke sjekka om det domenet er opptatt, men synes det klinger bra. Vårt nye vannhull på stadion valgte imidlertid annerledes når de skulle få seg nettside, og falt ned på http://www.øst-stadionpub.no/ Safe!

De har også begynt å servere omelett onsdag til fredag mellom 11:30 til 15:00. Dette til opplysning for barnevognmafiaen på Valle.

 

Så til #throwbacken

Eller skal vi kanskje si #throwupen ? Hvis vi ser på hva Elitelaget i fotball presterte i andre omgang mot Stabæk, og hva Oslo kommune presterer på 8 måneder med prosjekt Nye Jordal, så kan man jo begynne å grine. Men det gjør vi jo ikke! Vi tar heller å piner oss littegranne til med å lese dette referatet fra lørdagens fotballkamp, OG denne spikern-på-hodet/pucken-i-krysset-saken fra VPNs helt egne hockeyavdeling. For hva er det vel å være Engasupporter, om det ikke er smerte, kun lindret av små glimt av storhet, finspill og godt prosjektarbeid. Nei, stryk det siste forresten.

 

Enga i dag

Vi leser om Sander Berge som fortsatt linkes til Spania, og om Zahid som føler seg oversett av landslaget. Vi savner begge to ikledd kongeblått på vår nye stadion! Kom hjem a! Drit i penga!

Legg igjen en kommentar