Dagboka tirsdag 3. oktober 2017

2. divisjon, amerikansk fotball og litt om stadionbygging i utlandet. God tirsdag! I gårsdagens 2. divisjon-kamp kunne Vålerenga 2 berget plassen en del kamper før slutt. Motstander var Finnsnes; laget bak VIF2 på tabellen. VIF2 burde hatt en seier, men endte opp med tap. 2-0 stod det i målprotokollen da kampen ble blåst av. De … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 3. oktober 2017»

2. divisjon, amerikansk fotball og litt om stadionbygging i utlandet. God tirsdag!

I gårsdagens 2. divisjon-kamp kunne Vålerenga 2 berget plassen en del kamper før slutt. Motstander var Finnsnes; laget bak VIF2 på tabellen. VIF2 burde hatt en seier, men endte opp med tap. 2-0 stod det i målprotokollen da kampen ble blåst av. De betyr at i stedet for å være ti poeng foran er Vålerenga 2 nå bare fire. Dere kan lese mer om gårsdagens kamp på Vålerengas hjemmesider.

Det å berge plassen i 2. divisjon er ekstremt viktig for utviklinga. Nivået er høyere og vi gir unggutta mye bedre matching der enn i 3. divisjon.

Det kan bli jevnt i bånn.
Det kan bli jevnt i bånn (faksimile: Nifs.no).

De gjenstående kampene er mot Grorud (H), Kjelsås (B) og HamKam (H). Dette blir spennende.

Heia trolla!

Vålerenga Trolls damelag spilte i helgen, og som damelaget i fotball gjorde de seg så absolutt ikke bort. Haugesunddamene ble slått i finalen og igjen er Vålerenga Trolls de beste i landet. Som seg hør og bør! Gratulerer!

Stadionutbygginger

Vålerenga fotball har jo fått sin storstue. Kortsida vår er den blå veggen og lydnivået er ikke annet enn fantastisk bra. Selv uten full tribune ser og høres det mektig ut. Det har fått oss til å titte litt rundt andre steder på internettet også for å se om andre klarer å lage like fet kortside som oss. Joda, tyskerne er dyktige de. Både i Hamburg og i Dortmund får de til ganske greie kortsider.

Så fant vi den nyoppussa stadion til FC Ural i Jekaterinenburg.

Nyoppussa kortside. På stilaser.
Nyoppussa kortside. På stilaser.

Vi veit ikke helt, men vi syns ikke dette ser helt HMS ut. Kortsida skal visstnok ta 12.000 og står på stilaser. Etter VM skal den fjernes.

Vålerenga i dag

Vi tar en pust i bakken, så tenker vi litt på dette med å være supporter. Så leser vi også høyt fra LasseLs innlegg på klanen.no om det å heie på laget og at alt ikke løses med en quick-fix. For det er nemlig ikke krise i Vålerenga. Ennå.

 

 

Legg igjen en kommentar