Vi skal vinne finalen!

Vålerenga – Lillestrøm 1-0! Cupfinalen neste! Det er verdens beste damer som banker Lillestrøm når sola skinner over Vålerenga på vår nye stadion. For første gang skal damene våre spille cupfinale! I 2017 blir det damene som bringer stolthet over Vålerenga! Vi skal også gi en stor beklagelse til damene våre. Vi var ikke på … Fortsett å lese «Vi skal vinne finalen!»

Vålerenga – Lillestrøm 1-0! Cupfinalen neste!

Det er verdens beste damer som banker Lillestrøm når sola skinner over Vålerenga på vår nye stadion. For første gang skal damene våre spille cupfinale! I 2017 blir det damene som bringer stolthet over Vålerenga!

Vi skal også gi en stor beklagelse til damene våre. Vi var ikke på Vålerenga stadion denne dagen. Vi fikk ikke engang med oss målet. Heldigvis var det noen som møtte opp og støtta dere, takk til de som tok turen, vi misunner dere! Og vi lover at fremover skal vi skjerpe oss!

Mot slutten av kampen blir Vålerenga veldig baktunge, LSK presser hardt, men klarer aldri å komme til en skikkelig sjanse.

Vålerengas mål kommer etter ett bra skudd som går i stolpen. På returen er Stephanie  Ann Verdoia på plass og setter ballen kontakt i mål. Kun 17. minutter er gått og vi skal innrømme at vi egentlig forventet at LSK skulle komme sterkt tilbake. Men jentene våre holder unna resten av kampen!

På vei til finalen har Vålerenga slått Fløya 5-0, Røa 2-1, og Trondheims-Ørn 2-1, før de nå slo LSK. Finalen spilles på Telenor Arena lørdag 18. november. Motstander blir enten Avdalsnes eller Arnar-Bjørner.

Og vi skal være tilstede, det lover vi.

Legg igjen en kommentar