Dagboka fredag 29. september 2017

Det er atter en gang fredag og ettersom vi er på høsten betyr det at det er plenty med kamper de nærmeste dagene. Stjernen hjem som slakt Vålerenga var i går vertskap for Stjernen i Furuset Forum. Det resulterte i sesongens første seier og den var av det overbevisende slaget. Stjernen scorte riktignok den første … Fortsett å lese «Dagboka fredag 29. september 2017»

Det er atter en gang fredag og ettersom vi er på høsten betyr det at det er plenty med kamper de nærmeste dagene.

Stjernen hjem som slakt

Vålerenga var i går vertskap for Stjernen i Furuset Forum. Det resulterte i sesongens første seier og den var av det overbevisende slaget. Stjernen scorte riktignok den første goalen, men derfra og inn var det bare gaver. Førsterekka med Lindström, Ahlholm og Ulven produserte bra med 3 pinner, men de andre chippa også inn noen slik at sluttresultatet ble 5-1

 

Alt klart for ny semifinale

Damelaget inviterer til fest VKIP. Det skjer kl 13 på lørdag. Anledningen er semi i cupen og de møter Lillestrøm. Lillestrøm må sies å være favoritter, men Vålerenga har blitt stadig bedre etter en litt traurig start. Dette kan bli en rysare!

 

Fortsetter oppturen for gutta?

På lørdag spiller også gutta. De møter Stabæk på Nadderud. Denne sesongen har det jo vært sjanseløst og se oppover på tabellen, men vi er naive og prøver igjen: Vinner vi kampen mot Stabæk klatrer vi forbi dem, vi ligger 3 poeng bak, men har bedre målforskjell. Og vi har en kamp til gode på dem.

 

Kamp i Stavanger

Klemt innimellom damekampen som begynner kl 13 og herrekampen kl 18 sa skal iskrigera spille bortekamp i DNB Arena. Selv om vi ligger sist på taballen så har vi vært gode i de 2 siste kampene –  først holdt vi Lillehammer til sudden death før vi på torsdag gruste Stjernen 5-1.

Stavanger på sin side har startet svakere enn man kunne forvente av en klubb med mer ressurser enn de andre klubbene til sammen så sjansen er så absolutt til stede for at vi overrasker i Stavanger. Kan Frisk Asker, Lillehammer, Sparta og Storhamar Dragons pisse på dem kan vi også. VPN klemmer til med tipset 1-5. Siste gållen setter Kaptein Speedo alene med trakta Hentil Holm etter å ha tatt en coast to coast mot passive wannabe jærbuer.

 

Ser til Jordal

Askerhallen rehabiliteres og oppgraderes nå for 25 millioner kroner slik at den kan være brukanes også etter at ny hall er på plass. Asker Kommune har uttalt til Budstikka de følger utbyggingen av Jordal Amfi nøye for å trekke lærdom av den utbyggingen. Den nye hallen i Asker er beregnet til å koste 285 millioner, noe som er mer enn Jordal Amfi når man fjerner kostnadene knyttet til Hovinbekken.

VPN ønsker Asker Kommune lykke til med å lære av dette prosjektet og vi håper dere også fokuserer på hva som helt tydelig ikke fungerer i byggeprosjektet på Jordal. Det er nemlig der man kan trekke den største og viktigste lærdommen.

 

Stengel på gjerdet

VG har en sak nå på Herman Stengel. Stengel har fått tilbud om ny kontrakt, men har ikke signert. Han avventer for å se hvor mye spilletid han får og kan forvente å få.

Egentlig ikke så veldig dramatisk. At vi har spillere som ikke er fornøyd med å sitte på benken er en bra ting. Det er neppe en godt bevart hemmelighet at store deler av VPN-redaksjonen har utviklet noe som kan minne om en man crush på Stengel for Stengel er en god spiller som også er jævelsk Vålerenga i måten han opptrer på. Han er jovial og breial, skyter litt fra hofta og er inkluderende.

Litt munngodt til hælja

Følgende klipp var endel av NRK-serien Skolefjernsyn som gikk på formiddagen i en mannsalder. Dette klippet er fra 1974 og det er lett å se at hockey’n også den gang var viktig for folka der øst.

 

Vålerenga idag

Skal du legge en slagplan på hvordan få med deg alt som er Vålerengarelatert i helgen bør du starte idag. Gjør det gjerne over en øl og en 1913-burger på Øst.

 

 

Legg igjen en kommentar