Dagboka fredag 8. september 2017

Fredagsboka er her og vi har egentlig ikke så mye å skrive om for det skjer ikke så mye om dagen. Eneste jeg kommer på er seriestart i GET-ligaen med tidenes første eliteseriekamp i Gjøvik Olympiske Fjellhall, åpning av vår egen føkkings jævla stadion, toppseriekamp og eliteseriekamp på. Først av alt: Vi har en artikkel … Fortsett å lese «Dagboka fredag 8. september 2017»

Fredagsboka er her og vi har egentlig ikke så mye å skrive om for det skjer ikke så mye om dagen. Eneste jeg kommer på er seriestart i GET-ligaen med tidenes første eliteseriekamp i Gjøvik Olympiske Fjellhall, åpning av vår egen føkkings jævla stadion, toppseriekamp og eliteseriekamp på.

Først av alt: Vi har en artikkel der du kan lese om hele denne største helgen i Vål’engas historie.

Fredag
Håkkikamp på Gjøvik
Det er seriestart på Gjøvik. Vålerenga Hockey leide Gjøvik Olympiske Fjellhall til serieåpninga mot Storhamar Dragons. Klanen arrangerer togtur til Gjøvik. Kunne du tenke deg det? Så knall, for det er fremdeles noen ledige plasser. Billetter kan du kjøpe på Sjappa, Bohemen, Vertshuset og på toget. Hva med Ultrasbussen da? Den går fra Vål’enga kl 16:15 og det er ledige plasser igjen. Ta kontakt med dem på Facebooksia deres for plassbestilling.

Kampen er egentlig utsolgt, men klubben har fått tilbake 100 billetter fra Hamar som bønda ikke har klart å selge. De er dermed up for grabs. Det er mulig å melde sin interesse på Facebookgruppa Felt E. Fra kl 12 i dag er de tilgjengelige på Ticketmaster. Er det noen usolgte billetter når toget går så selges de sikkert på toget, men for all del ikke forvent at det er billetter igjen.

Mer info om togturen. Les HER

Det blir en spesiell kamp i en spesiell hall. Dette er vel første skikkelige kampen som spilles i fjellhallen siden OL og det er så absolutt en hall jeg kunne tenke meg å ha på hoppelista.

Siden det er serieåpning og det er mot Storhamar Dragons så tipper vi på nok en Vål’engaseier. 3-1 Lindström, Vaglen og Ahlholm setter ei pinne hver.

VPN har tippa tabellen til GET-ligaen og vi havner på plassen over Dragons. Hele tipset kan du lese HER

VG hadde i går en sak om forholdene nede på Jordal. Kontoret til sportslig er nå en tralle de har lånt. Ekstrautstyret på tralla er tak og vegger og den er på hele 5 kvm og inneholder garderobe, kontor og møterom. Selv ubåtfolk synes den er latterlig trangt.

Zucca har trua på gamleklubben
Zucca har igjen trent med Vål’enga i sommer og har trua på prosjektet til Roy Einar og Kjell Espen. Han sier gutta er godt trent og at treningene til Roy Einar holder en veldig høy kvalitet.

Lørdag
Stadionåpning. Kampen mellom Vål’enga og Kolbotn begynner kl 15:00, men festivitasen starter kl 12. Det er masse som skjer utenfor selve stadion, fanzone og masse skøy for unge. I tillegg så er det jo noe som heter Øst som ligger i nærheten. Ryktet sier at de har Frydenlund Pilsner på fat.

Herregud som jeg gleder meg til endelig å ta stadion i nærmere øyesyn. Denne skribenten har ikke deltatt på omvisningene som Stig-Ove og VKIP har holdt innimellom for de uavhengige Vålerenganettsidene. Ønsket har vært å se stadion stå der i all sin prakt uten å titta så mye på byggeplassen. Det skal bli en euforisk opplevelse å endelig gå på kamp på var stadion. Bislett føltes som et hjem i mange år, men vi ble forfordelt, flyttet til Ullevaal – et sted som alltid føltes som en nøytral bane. Nå skal jeg ha med meg datteren min. Hun skal få lov å gå i den gamle drakta til Knut Presterud fra Bohemlaget som vant serien i 65. Den har ligget pakket ned siden jeg fikk den i gave av ham, men denne hælja er en god anledning til å ta frem findressen. La oss bare håpe ketchup og is for en gang skyld finner veien ned i gapet og ikke masseres inn i klær

Børst og Ball.
Etter stadionåpning og damekampen så er det Børst & Ball rett utenfor stadion. Det var i dag tidlig fremdeles noen billetter igjen og er du lysten kan du kjøpe billett HER

For mer om hvilke band om skal spille kan du lese om i var artikkel om Børst & Ball

Søndag
Ny dag nye muligheter. Helgen avsluttes med eliteseriekampen mot Sarpsborg. Kl 18, men før det skjer det en hel masse som du kan lese om HER

Bård Finne få’kke vinne
Eurosport melder at Bård Finne er ute. Fikk seg en smell i knehasen mot mot Nybergsund/Trysil for andrelaget. Han er ute, men ingen vet hvor lenge han er ute.

Vålerenga i dag
Gjøvik beibi!

Og skal du ikke oppover så skal du vite at kampen går på TV2 Sportskanalen

Legg igjen en kommentar