Kveldsboka tirsdag 29. august 2017

En lang dag med uforutsette møter er vel omtrent situasjonen til den gjengse Vålerenga-supporter på tribunen. Kveldsboka skal mimre litt, tenke framover, se på trening på kunstgress og treningskamper som skulle ha vært. Litt om alt; mye er glemt. Vi har ikke landa helt etter kvartfinaleseieren over Rosenborg. 2-1 til Vålerenga etter 90 minutter. Det … Fortsett å lese «Kveldsboka tirsdag 29. august 2017»

En lang dag med uforutsette møter er vel omtrent situasjonen til den gjengse Vålerenga-supporter på tribunen. Kveldsboka skal mimre litt, tenke framover, se på trening på kunstgress og treningskamper som skulle ha vært. Litt om alt; mye er glemt.

Vi har ikke landa helt etter kvartfinaleseieren over Rosenborg. 2-1 til Vålerenga etter 90 minutter. Det er lenge sida vi har vært så nervøse de siste ti.

Men det gikk.

Neste kamp i cupen er hjemme mot Sarpsborg 08. Skikkelig hjemme. Ikke på den leiebanen på Oslo vest. For nå skal vi nemlig bare til vestkanten en gang i året. Kanskje to, om Lyn rykker opp.

VPN-redaksjonen hadde ikke store forhåpninger før kampen mot hele Norges Rosenborg og Hårsåre-Kåre. Det var en av oss som hadde trua, men han tror til gjengjeld at Vålerenga Herrer vinner cupen. Vi veit ikke hva han går på, men vi begynner å tro at det er noe bra.

Kunstgresstesttrening

I går var det første treningsøkta på nye stadion. Den var det damelaget som stod for. I dag var det herrelaget. Litt som åpningshelga altså. Først damene, så herrene dagen etter.

Akkurat hvordan treninga var det veit vi ikke. Vi fikk ikke lov å se. Stadion er nemlig ikke ferdig, selv om vi gjerne liker å tenke at den er det. Tribunene er fortsatt anleggsområde og det er begrensninger på hvor vi får lov til å være. Derfor er dette en test av kunstgresset, og ikke noen offisiell trening.

Kall det hva du vil, stadion står der og vi begynner å få troa på at vi faktisk kan se fotball der snart.

Hockeyløktrøbbel

Vålerenga hockey skulle egentlig spilt treningskamp i helgen. Det gjorde de ikke. Lørenskog skulle være vertskap. Problemet er at Lørenskog har ikke skifta is i ishallen sin siden Ålesund brant. De gjorde derfor store øyne da de så at der det skulle være is, der var det betong. Store hull eller ekstremt dårlig is er resultatet.

Så på lørdag ble det ingenting av den treningskampen. Og det burde de jo kanskje sett før.

Det vi lurer på er hva det betyr for Lørenskog framover. Har de ikke engang råd til å sørge for skikkelig is så kan man jo undre seg over hva de faktisk har råd til.

Ny NM-runde i Trondheim

Du trodde Vålerenga fotball var ferdig med cup-moro i Trondheims-området? Vel – der tok du feil. I morgen skal Vålerenga møte Trondheims Ørn i kvartfinale. Avansement fra kvartfinaler i Trondheim er vel blitt en tradisjon i år.

Kampen blir streamet av Klanens Webradio og vi kommer tilbake med info om det i morgen.

Legg igjen en kommentar