Dagboka mandag 28. august 2017

Dagboka er litt sein i dag. Det er ikke fordi vi tilbragte natta på en buss på vei ned fra Trondheim(all ære til de som tok turen!), men fordi vi måtte suge litt ekstra lenge på karamellen fra i går. Du veit, den med bartehår og mokkasinlukt. Seier i Trondheim En sterk 0-1 seier til … Fortsett å lese «Dagboka mandag 28. august 2017»

Dagboka er litt sein i dag. Det er ikke fordi vi tilbragte natta på en buss på vei ned fra Trondheim(all ære til de som tok turen!), men fordi vi måtte suge litt ekstra lenge på karamellen fra i går. Du veit, den med bartehår og mokkasinlukt.

Seier i Trondheim

En sterk 0-1 seier til Vålerenga mot Rosenborg sikra oss plass i semifinalen i cupen! Og før du arresterer meg på resultatet, så var dette vårt G16-lag. NM-semien ble sikra med Deila på sidelinja, og du skal ikke se bort ifra at han brukte det som litt inspirasjon inn mot A-laget noen timer seinere. Godt jobba til alle unggutta!

 

Seier i Trondheim, igjen!

Jaggu slo ikke lynet ned to ganger på samma sted i går! «Hele Norges Rosenborg» ble slått på innsats, tæl og fandenivoldskhet av et lag som ikke har putta mer enn ett mål i serien sida juni. Ja, også pga. to fine goaler da. Etter noen litt vanskelige første 20. min med mål i mot, viste vår egenproduserte juvel Aron Dønnum at han hadde baller til å klinke til fra vanskelig hold, og hadde marginene nok med seg til at kula gikk via Birger Meling og i mål. Deretter plasserte den venstre silkefoten til Juklerød ballen på hodet til Kjelsrud Johansen, og dermed vant vi 1-2. Vil du lese litt mer om selve kampen har vi en oppsummering her.

Det tok forbanna lang tid før det kom pipelyder fra Hårsåre-Kåre etter kampen. Ifølge Carina Olset hos NRK hadde han nekta å snakke med de etter kamp. Rundt 23:20 tida på kvelden kom det noen spake gloser til VG fra den brakka på Lerkendal som visstnok skal være så forbanna åpen hele tida:

– Det er usannsynlig kjipt. Det klikket ikke helt for oss i dag. De har tre sjanser og scorer to mål, og vi greier ikke å omsette våre sjanser. Jeg syns også at vi skaper for lite av dem.

– Vi rundspilte dem, men så tok vi foten av gassen. Da kom Vålerenga inn i det, og fikk seg et mål. Det så ut som vi tok litt lett på det. Vi spilte klikk-klakk-fotball og Vålerenga var ikke i nærheten. Så slo vi av på tempoet og begynte å føre ball. Da kom Vålerenga inn i det.

– De ligger bare og poler inn bak oss. Så får de til et bra angrep, og et godt innlegg, som han kommer først på. Vi har full kontroll både før og etter.

Jeg synes Kåre uttaler seg på en måte hvor han antagelig hadde gitt sitt eget lag lite respekt for hvordan de spilte mot Celtic og Ajax. Også tror jeg han glemmer for eksempel sjansen til Zahid, når han kommer igjennom og chipper ballen i stolpen. Det er et prinsipp i RBK at brakka skal være åpen, men bare når de vinner. Kåre er jovial. men bare når de vinner. Den eneste stabilitetsfaktoren her er vel Helland. Han er like fjollete uansett. Det sier vel litt om «hele Norges RBK» og den kulturen som er inne på brakka og i garderoben der oppe.

Uansett, personlig kunne jeg ikke gitt mer f… i hvordan vi spiller, så lenge vi slår RBK! Det er enda deiligere enn å slå de med gule drakter!

 

Semifinale på ny hjemmebane

Så da blir det som vi ønska, men ikke helt turte å tro på da: Vi skal spille semifinale på vår nye hjemmebane mot Sarpsborg 08 20/21. september. Og vinner vi der, møter vi jernbanestasjonen på vei til Gardermoen eller leketøyet til Røkke i finalen på Ullevål 3. desember. Kan bli en bra start på adventstida det!

 

Ikke stol på alt som er kongeblått

Les en liten advarsel fra Klanen her. Og stol på kongeblå VPN da. Vi juger ikke, vi er bare ikke helt ved våre fulle fem!

 

Kan det bli ekstra penger i kassa på deadline-day?

Flere medier melder at Sevilla har lagt inn et storbud på Sander Berge på 110 millioner kr pluss tillegg. Interessen deres for vår tidligere midtbanejuvel har vært kjent lenge, men nå begynner det å ligne på noe seriøst. Vi har hørt fra flere at vi har en pen videresalgsklausul på han, og 15-20% av den salgssummen kunne betydd to skikkelige kvalitetsspillere inn i januar. Vi krysser fingra, men går han ikke nå, så går han sikkert for en enda høyere sum om en liten stund. Ikke vær bekymra.

 

Enga i dag

Vi suger litt til på den karamellen fra i går! Denne smaker trøndertårer og snørr i barten.

Legg igjen en kommentar