Dagboka torsdag 17. august 2017

Stadion, Iskrigerne spiller treningskamp og Vålerenga Trolls stiller mannsterke i bruttotroppen til U-17 landslaget. Har du skaffa deg billett til åpningshelga? Nå er det bare noen små små dager igjen til festhelga med sesongstart for Iskrigerne, Børst og Ball, og åpninga av vår egen stadion. Det gledes og man blir varm i hjertet bare med tanken. Det … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 17. august 2017»

Stadion, Iskrigerne spiller treningskamp og Vålerenga Trolls stiller mannsterke i bruttotroppen til U-17 landslaget.

Har du skaffa deg billett til åpningshelga?
Nå er det bare noen små små dager igjen til festhelga med sesongstart for Iskrigerne, Børst og Ball, og åpninga av vår egen stadion. Det gledes og man blir varm i hjertet bare med tanken. Det er ikke bare våre hjerter som er varme. Det er billettprinteren i Sjappa og Ticketmaster også. Salget går så det griner ikke, og dette er en gang vi ikke overdriver når vi sier: DET KOMMER TIL Å  BLI STINN BRAKKE!

I går starta det åpne billettsalget til den første Eliteseriekampen og folk sto i kø foran Sjappa før åpningstid. Ut på ettermiddagen i går kunne klubben melde om at langsida var utsolgt, og at det er i underkant av 1000 billetter igjen til salgs på henholdsvis nordtribunen og supportertribunen. Det betyr folkens; dersom du ikke har skaffa deg billett enda så må du få ut fingeren. Er du treig så kan du fort ende opp med å gå glipp av det som kommer til å bli den feteste vålerengahelga i manns minne. Vi sier som de gjør i juristprofesjonen: Først i tid er best i rett. Dere tar tegninga, stikk innom Sjappa i dag og sikre deg adgang til festen.

Utålmodige som vi er, så stakk vi innom stadion i går ettermiddag. Der filma vi stadion der den lå og solte seg i den seine ettermiddagssola. Direkte vakkert var det. Det er ikke mer å si om det enn den saken bortsett fra: Du kan se sjæl.

3 minutter og 26 sekunders stillhet mens vi venter på at det b…3 minutter og 26 sekunders stillhet mens vi venter på at det braker løs. ?

Posted by VPN on 16. august 2017

Amerikansk fotball
Det er ikke bare europeisk fotball som spilles i foreninga vår. Det spilles amerikansk fotball også. Landslagsstaben i NAIF har tatt ut bruttotroppen til U17-Nordisk som spilles i Danmark 15.-22. oktober. Totalt er det tatt ut 72 spillere som skal reduseres til 45 før man reiser til Danmark. Av disse 72 spillerne er det hele 13 spillere fra Trolls som er tatt ut. Spillerne vil bli vurdert og evaluert på bakgrunn av treningsamling, men også ut fra prestasjoner i U19- og U15-serien nå i høst.

VPN synes det er mektig stas når representanter fra klubben spiller med flagget på brystet, så vi ønsker alle gutta masse masse lykke til i uttaket…og som vi pleier å si: Lever varene og KICK ASS!

Puck
I går stilte Søberg, Ask og Laumann Ylven opp i DNB-arena for å spille Zuccas All Star Game til inntekt for og støtte til Right to Play. I kveld stiller de og resten av laget i fjøset på Hamar for å spille treningskamp mot Storhamar Dragons. Det har ikke helt gått veien i de tidligere treningskampene, men det har blitt tightere fra match til match. I tilfelle du har tenkt å ta turen så er det greit å vite at pucken droppes klokken 18.00.

Vålerenga i dag
I dag sjekker vi om vi har billett til åpningshelga i boks. Hvis ikke så sklir vi til Sjappa og får det fiksa. Husk at det også er salg i Sjappa idag, 50% på alt sammen!

Legg igjen en kommentar