Avskjedskamp for kun 104 kroner

Så er det duket for avskjedskamp på Ullevaal stadion. Dagen vi har ventet på lenge! Samtidig er Vålerenga 104 år, det samme er Ullevaal stadion, så hva passer vel da bedre enn billetter til 104 kroner? Tromsø er siste laget vi møter på Ullevaal stadion før vi flytter til Vålerenga stadion. Avspark er mandag 14. … Fortsett å lese «Avskjedskamp for kun 104 kroner»

Så er det duket for avskjedskamp på Ullevaal stadion. Dagen vi har ventet på lenge! Samtidig er Vålerenga 104 år, det samme er Ullevaal stadion, så hva passer vel da bedre enn billetter til 104 kroner?

Tromsø er siste laget vi møter på Ullevaal stadion før vi flytter til Vålerenga stadion. Avspark er mandag 14. august klokken 19.00.

Så sikre deg billett til kampen allerede nå. Billetter kjøpes hos Ticketmaster.

Merk også at 104 kroner kun gjelder for de som forhåndskjøper billetter hos Ticketmaster. Kjøper man billett rett i luka på stadion er prisen 150 kroner.

Forkjøpsrett på åpningskamp på ny stadion

Alle som kjøper billett til kampen mot Tromsø får også forkjøpsrett til billetter på ny stadion. Så hvis du ikke har sesongkort og ikke skal kjøpe Vallekortet så er dette den eneste måten du er garantert plass på åpningskampen mot Sarpsborg 08.

Så løp og kjøp for å bli med på vår siste kamp på Ullevaal stadion!

Legg igjen en kommentar