Sommerdagboka mandag 17. juli 2017

Ferien er her, men det er fortsatt noen timer til Vålerenga Fotball Herrer A kan benytte seg av den. Fotballtung bok som også inneholder litt hockey. God sommer!Det er sommer. Det er ferie. Og det er siste runden i Eliteserien før spillerne får seg en velfortjent hvil. Tenke seg til, spille fotball i ferien. Skulle … Fortsett å lese «Sommerdagboka mandag 17. juli 2017»

Ferien er her, men det er fortsatt noen timer til Vålerenga Fotball Herrer A kan benytte seg av den. Fotballtung bok som også inneholder litt hockey. God sommer!Det er sommer. Det er ferie. Og det er siste runden i Eliteserien før spillerne får seg en velfortjent hvil. Tenke seg til, spille fotball i ferien. Skulle tatt seg ut.

Uansett.

Det er en hel haug med Vålerenga-supportere som har tatt turen nord-vest. Til byen der den lokale delikatessen er «fisjan» (fish and chips) og fotballklubben har hentet inspirasjon i den engelske klubben Chester.

Vi tror dette blir en fin tur med en enda finere hjemtur. Kampen blir nok ikke så vakker, men det er greit nok. Tre poeng holder for oss.

Tollås Nation jubler for scoringa til Jääger mot Godset (foto: Grydis)
Tollås Nation jubler for scoringa til Jääger mot Godset – blir det mer jubel mot Kristiansund? (foto: Grydis)

Troppen som dro til Kristiansund er uten særlig overraskelser. Stengel er sjuk og Lindqvist tok tre poeng for AIK i går. Du finner full oversikt på vif-fotball.no.

Litt trist er det jo at Guds gave til fotballen ikke lenger spiller i KBK. Kamer Qaka ble syk av å spille med så dårlige lagkamerater at han måtte finne seg en bedre klubb. Det har han nå gjort. VG melder at han nå spiller for rumenske CSM Politehnica Iasi. Et lag med så vanskelig navn må være blant verdenseliten og et passende sted for en spiller som Messi gjerne vil ha autografen til. Grattis, Qaka!

Gratulerer med da’n!

En av de som dro vestover er Christian Grindheim. Midtbanespilleren er inne i sitt siste kontraktsår og det fortsatt uvisst om han får ny. Det som derimot IKKE er uvisst er at han fyller år i dag. Gratulerer!

Grindheim scora mot Bart City i fjor, gjør han det igjen i år?
Grindheim jubler etter scoring mot Rosenborg. Vi tipper han jubler for tre poeng i bursdaggave seinere i kveld.

EM i Nederland

Norge spiller EM i Nederland, og det er bra! Søndag spilte Norge åpningskampen mot hjemmenasjon Nederland. Det gikk ikke spesielt bra. Norge tapte 0-1 og fikk vel det som karakteriseres som en skikkelig dårlig start på turneringen.

Vi sier ikke at det ville gått bedre med Vålerenga-spillere på laget, men Vålerenga har aldri tapt mot Nederland. Just sayin’.

Hockey-oppdatering

Vålerenga Hockey er i sesongoppkjøringa og en viktig del er å sikre seg spillere. De melder nå at Rasmuss Juell har forlenga med klubben. Han har signert en kontrakt på ett år, men vi regner nesten med at han vil være med lenger. Snart har jo hockeyen også ny stadion!

Dette blir gøy.

Vålerenga i dag

Vi ser på Kristiansund BK mot Vålerenga Fotball på TV (eller på stadion om du er en av de som har fått tak i billett). Også sjekker vi kartet for å vite hvor Qaka…nei, det gidder vi faktisk ikke det. Vi tar heller en øl til, servert av fjorårets bartender på Bohemen.

 

Legg igjen en kommentar